080 Barcelona Fashion – FEB.2015

La primera setmana de febrer arranca la passarel·la 080 Barcelona Fashion, el certamen de moda impulsat per la Generalitat de Catalunya, a través del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya (CCAM) amb la finalitat de establir Catalunya com un referent en la producció/disseny de moda i contribuir a la seva internacionalització.

Al llarg de quatre dies (del 2 al 5 de febrer), més d’una trentena de dissenyadors i marques presentaran les seves propostes per la temporada tardor-hivern 2015-2016.

La 15ª edició de la 080 ve acompanyada de moltes novetats. La més destacable és la nova ubicació, que es tracta del Museu Marítim-Drassanes Reials situat al centre de Barcelona.
Simultàniament a la ciutat es podran trobar diversos espais, a part de la passarel·la, on s’exposaran prendes, com: la Open Area i altres mercats.

Per altra banda, la 080 té una altra finalitat: potenciar el talent emergent amb el Premi Nacional de la Generalitat de Catalunya al Disseny Emergent 080 Barcelona Fashion.
Un premi de 20.000€, que el que vol és reconèixer el talent dels dissenyadors desconeguts que desfilen a la passarel·la, mentre la marca guanyadora incrementa la seva notorietat.

No et perdis la 080, una de les setmanes més glamuroses on regnarà el disseny i la creativitat.

Per a més informació consulteu la web de la 080 Barcelona Fashion.