Sitges Next

Obertes les inscripcions del Sitges Next Festival of innovation in communication

5 i 6 de maig de 2017

El Col·legi col·labora un any més en el Sitges Next, el Festival Internacional d’Innovació en Comunicació, que enguany se celebrarà a Sitges els dies 5 i 6 de maig.

Sitges Next és la cita exclusiva de la innovació en comunicació publicitària. Dos dies de festival per analitzar i impulsar el treball de tots aquells que ja estan creant els nous llenguatges que demanen les relacions entre marques i públic, així com per inspirar i guiar en el descobriment de noves connexions entre publicitat i tecnologia, disseny industrial, art, cinema, ecologia…

El festival ha creat la llista Next to Watch 2017, que honrarà els millors treballs nacionals en innovació inscrits en el Sitges Next 2017. Una llista dissenyada pels experts de la innovació del moment, que distingeix i dóna valor al treball dels seus protagonistes.

Pots inscriure les teves campanyes fins al 20 d’abril en aquest enllaç. A més a més, els membres del Col·legi poden gaudir d’un 25%  de descompte a l’hora de comprar les entrades per al Sitges Next. Per aconseguir el descompte pots enviar un email a jespin@colpublirp.com.

Pots consultar aquí tota la informació sobre el festival.