Acord de col·laboració amb l’ACPRI

L’acord signat entre ambdues entitats que reuneixen prop de 2000 professionals del sector de la comunicació preveu realitzar activitats conjuntes per millorar la qualitat professional dels seus membres.

 

Barcelona, 23 de setembre de 2015. – El Col·legi de Publicitaris i Relacions Públiques de Catalunya i l’Associació Catalana de Protocol i Relacions Institucionals (ACPRI) van signar ahir un conveni de col·laboració entre ambdues entitats. “La finalitat d’aquest conveni és fer activitats que puguin millorar la formació dels professionals de l’àmbit de la comunicació i desenvolupar projectes d’interès comú”, ha explicat Ton del Pozo, degà del Col·legi.

Per la seva part, Josep Solà, president de l’ACPRI ha manifestat “l’interès de signar aquest acord de col·laboració per tal d’unir sinergies i compartir el treball que serà en pro del professionals del sector.”

Les dues Institucions representen prop de 2000 professionals a Catalunya entre els que estant representats les principals empreses i institucions, agències de publicitat i relacions públiques.

A l’acte han estat presents membres de les dues directives encapçalades pel degà del Col·legi, Ton del Pozo i el president de l’ACPRI, Josep Solà.

signatura