Butlletí d’Informació audiovisual catalana

Des del Col·legi de Publicitaris i Relacions Públiques us informem i posem a la vostra disposició els Butlletins d’Informació sobre l’audiovisual a Catalunya (BIAC) de periodicitat quadrimestral, que ha presentat el Consell de l’Audiovisual de Catalunya.

En aquests documents es presenten les dades actualitzades sobre la distribució i l’audiència de mitjans com la televisió i la ràdio, tant d’àmbit nacional, com estatal i local.
Un altre aspecte molt interessant sobre el que treballa aquest butlletí, és en recollir informació sobre l’actual consum d’Internet i la inversió publicitària a Catalunya.

El BIAC té una secció monogràfica: L’apunt, que variarà cada butlletí. Finalment, l’apartat Flaixos incorpora notícies breus rellevants del període i informes d’interès pel sector.


El Consell ha publicat el número 5 del Butlletí d’Informació sobre l’audiovisual a Catalunya (BIAC), que correspon al segon quadrimestre de l’any.

A més de fer una radiografia puntual sobre el sector i aportar les darreres xifres relatives a l’oferta, el consum i audiències dels mitjans audiovisuals a Catalunya, el butlletí presenta les dades que el CEO, a petició del CAC, ha inclòs a l’última enquesta Òmnibus.

El BIAC inclou també una secció especial sobre la revisió de la Directiva de serveis de comunicació audiovisual. La revisió s’inscriu dins de la Digital Single Market Strategy, iniciativa que pretén establir el mercat únic digital europeu, com ja succeeix amb el mercat audiovisual offline.

BIAC núm. 8. Setembre 2017

BIAC núm. 7. Maig 2017

BIAC núm.6. Gener 2017

BIAC5

El Quart número del “Butlletí d’Informació sobre l’audiovisual a Catalunya”

Descarrega’t el BIAC fent clic sobre la següent imatge:

BUTELLIIIII MODIFICAT

Apunt: “Penetració de Mitjans de Comunicació a Catalunya”


El Tercer número del “Butlletí d’Informació sobre l’audiovisual a Catalunya”

Descarrega’t el BIAC fent clic sobre la següent imatge:

clip_image002

Apunt: “Com ens informem”


El Segon número del “Butlletí d’Informació sobre l’audiovisual a Catalunya”

Descarrega’t el BIAC fent clic sobre la següent imatge:

butlletí num 2

Apunt:  Prime Time Televisiu”


El Primer número del “Butlletí d’Informació sobre l’audiovisual a Catalunya”

Descarrega’t el BIAC fent clic sobre la següent imatge:

biac portada

Apunt: “Consum Infantil de Televisió”

Per a més informació: http://www.cac.cat.