Complot, Escola de Creatius

Complot és l’escola de creatius feta per creatius.

És una de les escoles d’especialització en creativitat i comunicació digital més important d’Iberoamèrica. Va ser fundada l’any 2005 per Dan Peisajovich i Yvonne Gindre, dos directors creatius argentins.

La seva metodologia consisteix a identificar problemes del món real i buscar noves formes de resoldre’ls, explorant vies innovadores a través de l’ús de la creativitat i la tecnologia.

No treballen amb teoria de llibres, sinó amb l’experiència real de professionals actius del sector, que a través d’un aprenentatge experiencial basat en l’acció, l’anàlisi, la reflexió i les conclusions potenciades pel treball en equip, supervisaran els treballs dels alumnes per donar forma al portfoli creatiu amb el qual demostraran tot el seu talent i capacitat de treball.

L’escola organitza periòdicament master classes, videoconferències i xerrades gratuïtes a càrrec dels millors referents creatius d’Espanya i Llatinoamèrica.

Ara Complot ofereix als col·legiats un 10% de descompte en els seus programes d’especialització.
Entre ells, postgraus de sis mesos com ara,  “Creativitat Integral + Redacció Creativa” o “Redacció Integral + Direcció d’Art”. També hi ha cursos de tres mesos com per exemple, “Innovació per marques, processos que aporten valor” o bé “Creativitat Integral” entre altres. Si vols saber-ne més, fes clic aquí.

Més informació:
Telèfon: 93 185 61 80
www.tenemosunplan.com