Conferència sobre les tendències social media 2017

L’evolució d’Internet des de la primera dècada del segle XXI ha estat marcada pel creixent protagonisme dels serveis, les plataformes i els continguts publicats en els anomenats social media o mitjans socials. Conseqüentment, aquests mitjans s’han convertit en canals d’informació i comunicació imprescindibles en l’actualitat per a qualsevol empresa o entitat pública, així com també a escala individual.

En aquest context, són cada cop més necessaris professionals que entenguin i dominin les estratègies i les tècniques de la producció de continguts, i els modes d’interacció amb les comunitats d’aquestes noves plataformes digitals. Per aquest motiu, perfils com ara els de content manager (gestor de continguts), community manager (gestor de comunitats), social media strategist (estrateg de mitjans socials) o copywriter (redactor), entre d’altres, són cada cop més demandats pel creixent mercat digital.

Per parlar d’aquest context digital, el pròxim dijous 5 d’octubre de 2017 a les 19h, tindrà lloc la conferència sobre “Tendències Social Media 2017” a càrrec de Miquel Pellicer, al Saló d’Actes de la Facultat de Biblioteconomia i Documentació de la Universitat de Barcelona.

La conferència, oberta a tothom, forma part de la inauguració del curs de postgrau de “Continguts Social Media adreçat a a graduats, llicenciats o diplomats en Informació i Documentació, Comunicació Audiovisual, Periodisme, Publicitat i Relacions Públiques i altres graus relacionats amb informació digital. També s’adreça a professionals de l’àmbit sense titulació acadèmica de grau i a alumnes del graus esmentats que tinguin cursats el 90 % dels crèdits dels seus estudis.

La matriculació encara està oberta, i pots inscriure’t aquí.

Miquel Pellicer és periodista i antropòleg, director d’Estratègia i Comunicació del Grup Lavinia i analista de tendències. A més a més, és autor d'”Optimisme per a periodistes”, de l’editorial UOC. Pots trobar més informació sobre ell aquí.