Ecosistema start-up

El pròxim dijous 23 de febrer torna El Mirador Indiscret: la comunicació i el màrketing del futur sense embuts, a les 9.00h al Palau Robert de Barcelona. Aquesta nova sessió porta com a títol Ecosistema start-up: un impuls pel màrqueting del segle XXI. 

En aquest segon esmorzar, donarem una mirada general al fenomen start-up, coneixerem per què ha esdevingut aquest nou model econòmic, quins són els seus fonaments i com desenvolupen estratègies de Marketing diferenciades i parlarem del cas d’una start-up catalana que revolucionarà el mercat audiovisual amb el seu agregador i com afronta la seva internacionalització.

Per això, comptarem amb tres ponents amb una gran experiència davant del món start-up: Francesc Grau, CEO de Zonetacts, Micky Ribera, soci co-fundador i CEO de BeAgency i Oriol Solé, CEO  de Tviso.

Inscriu-te AQUÍ!

Francesc Grau (@FGrau)

fotofrancesc_mailEspecialista en comunicació digital, i CEO de Zonetacts. Compta amb una experiència de més 12 anys ajudant a persones i marques a aconseguir els seus objectius a través d’internet. És professor de Social Networks al Programa Executive MBA de UOC Business School. Ha estat autor de diferents articles publicats en revistes internacionals sobre matèries TIC, i també autor del llibre “Twitter En una semana” d’Editorial Gestión 2000 (Grup Planeta). Ara dirigeix Zonetacts, un servei de missatgeria efímera geolocalitzada que permet parlar amb qui tens a la vora, sense haver de conèixer les dades personals dels interlocutors. A més, les converses desapareixen un cop finalitzades sense deixar empremta digital enlloc.

 

Micky Ribera (@mickyribera)

fotomicky_mailSoci co-Fundador i CEO de BeAgency® [2017] Publicitat Omnicanal especialitzada en #BrandFormance. Del grup BeRepublic.
Es defineix com aprenent de: #Publicista #Periodista #Comunicador i #triatleta. #Emprendedor.
Periodista format a les agències Efe i Reuters i al Diari de Barcelona. Com comunicador ha treballat a Equipo Singular, Media Planning i Globally Com emprenedor va ser Co-founder: en el caravan hotel FridayNomadHotel.me, i del catering MasFood . Co-founder del hotel Kilombovillas.com. Co-founder de la App “In Shape Mom’s” (Mejor App de Salud en 2013 AppCircus). És Mentor a Conector.com i professor del Master Publicitat IED. Membre del Barcelona Global y de Barcelona Tech City. És membre del Col•legi des de l’any 2001.

 

Oriol Solé (@oriol_sole)

oriolsole_mailLlicenciat en periodisme. CEO de Tviso, guia personalitzada que agrega tota la oferta de Video on demand de videoclubs online i televisions tradicionals per veure-ho tot des d’un sol lloc. Ha participat en diferents projectes empresarials. Partner en Food2u, Tinybooks i Series.ly. Va ser fundador del web patatabrava.com, la xarxa social de referència dels universitaris

 

Inscriu-te AQUÍ!