El Club de Creatius ha convocat el Premi al Talent Jove Juan Mariano Mancebo

El Club de Creatius (CdeC) ha convocat el Premi al Talent Jove Juan Mariano Mancebo, que neix amb l’objectiu de “encoratjar el talent i descobrir-lo entre els joves que s’acosten a la professió, aconseguir que sigui un premi més codiciat pels que estan començant una carrera en publicitat, els doni l’empenta que necessiten per estar en el punt de mira d’ocupadors i caça talents i sigui motivador”.

Juan Mariano Mosso, que va morir al març de 2017, va ser un dels creatius i publicitaris més reconeguts, premiats i admirats d’Espanya. Durant tota la seva trajectòria va dedicar moltíssim temps i esforç a treballar i participar en tot el que pogués revertir benefici de tot el sector: va ser el primer president del CdeC, destacat soci i col·laborador de la FEDE i de l’Acadèmia de la Publicitat, i va tenir una especial dedicació a ensenyar i ajudar als joves doncs, com textualment va dir, “No costa gens ajudar als quals comencen”.

El jurat del premi el formaran els creatius que han ocupat la presidència del CdeC des de la seva fundació fa 19 anys, i es lliurarà en la XIX edició dels seus Premis Nacionals de Creatividad.

El Premi Juan Mariano Mosso al Jove Talent s’atorgarà a joves talents de la indústria publicitària no solament de l’àrea creativa, sinó de qualsevol àmbit de la comunicació publicitària.

Els requisits per participar son:

• Tenir menys de 35 anys.

• Estar treballant a qualsevol àrea del sector de la comunicació.

• Que la candidatura sigui recolzada amb una carta de recomanació (pdf).

Per el premi es valorarà:

• El CV del candidat (pdf).

• Un màxim de 3 projectes de comunicació en els quals el candidat hagi intervingut de forma decisiva (en la idea, l’execució o en la difusió), i que hagin estat realitzats i difosos.

Els projectes es valoraran en els formats que millor permetin la seva avaluació (vídeo, imatge, àudio o pdf).

La presentació de candidatures es gratuïta.

Tota la informació sobre les candidatures es pot trobar aquí.