El màrqueting emocional a l’era digital


El proper dijous 27 d’abril a las 19.00h, Barcelona Roca Gallery organitza una segona taula rodona dins del marc de l’exposició que celebra el centenari de la companyia Roca.  Aquesta nova trobada porta com a nom “El màrqueting emocional a l’era digital” i tractarà sobre la importància de  crear un llaç emocional entre les marques i els usuaris.

Durant la sessió del dia 27 s’analitzarà i es reflexionarà sobre la importància de l’Emotional Branding per connectar amb el públic.  L’objectiu és poder aprofundir en la importància d’implementar estratègies de màrqueting on la publicitat no només se centra en el producte, sinó que també atén els sentiments del consumidor.

Aquest nou acte comptarà amb la presència de quatre experts del món de la comunicació i el màrqueting com Luis Martínez, professor de màrqueting a ESADE, Jaume Alemany, director de màrqueting i comunicació del Grup Damm, Salvador Carrillo, cofundador i CEO de Mobile Dreams Factory i Xavier Torras, Brand Communication Director de Roca. Com a moderador del debat comptarem amb Jordi Llompart, reconegut periodista.

Et pots inscriure en el següent enllaç