El rincon delicatessen

www.elrincondelicatessen.com  és una botiga online on es poden adquirir productes delicatessen gourmet de diferents categories: xocolates, embotits/ibèrics, ginebres, patés i foies, formatges, vins, …

Elrincondelicatessen.com ofereix als membres del Col·legi un descompte del 10% sobre l’import final de compra amb un mínim de compra de 15 euros.
Posa’t en contacte amb nosaltres si vols saber com. (info@colpublirp.com. 93 451 30 69). 

Visita el seu web, facebook i instagram i mira tots els productes que pots adquirir. Segur que se’t fa la boca aigua.


ARRIBA EL BLACK FRIYDAY A EL RINCÓN DELICATESSEN!

Des d’avui dijous 25 fins el diumenge 27 de novembre pots gaudir del BLACK FRIDAY al Rincón Delicatessen. Aplicant el codi “Black! tindràs un descompte automàtic del 20% en tots els productes.

Aprofita per avançar les compres nadalenques, amb els nous pack regal de HOLA CAVA, EL PORRÓ MOLÓN, ELS PACKS GOURMET O ELS ESPECIALS NADAL!

black-friday4

 

ESPECIAL NADAL
Gaudeix de totes les novetats en la nova secció Especial Nadal, on trobaràs el seu catàleg de cistelles i productes de Nadal.

PACK GOURMET PERSONALITZAT

Els Gourmet Packs combinen els millors productes amb un disseny perfecte per a regalar i ara, si vols, pots personalitzar-los amb el logo de la teva empresa o amb els productes que tu vulguis de la gamma. Només has de contactar amb ells.