BizBarcelona

Entrades BizBarcelona 2017
Networking Interprofessional GettingcontactsL’Associació Intercol·legial de Col·legis Professionals de Catalunya, de la qual el nostre Col·legi forma part, t’ofereix l’oportunitat d’assistir al Biz Barcelona 2017 de forma gratuïta. Per aconseguir el teu codi envia un correu a jespin@colpublirp.comA més a més, enguany els membres del Col·legi també poden accedir de manera gratuïta al Networking Interprofessional gettingcontacts que es realitzarà el pròxim 31 de maig de 10 a 13 h al Biz Barcelona 2017,  al recinte de Montjuïc de Fira Barcelona.

Una única jornada que s’adreça exclusivament als professionals que formen part dels diferents Col·legis i empreses amb l’objectiu de generar col·laboracions conjuntes i negoci.

Així, tindràs l’oportunitat d’entrevistar-te in situ (i amb hora programada) amb empreses del sector o d’altres i donar-te a conèixer com a professional membre del nostre Col·legi. Les empreses podran entrevistar a candidats i valorar presencialment les aptituds de cadascun d’ells; tot dins del marc de confiança que t’ofereix el Col·legi Professional.

Gettingcontacts generarà una agenda personal de 6 reunions per cada participant segons els seus interessos i el llistat detallat dels participants i l’acreditació / identificació personal.

Amb la teva participació podràs aconseguir:

  • Reunions directes amb l’empresa del teu sector o d’altres sectors
  • Nous contactes professionals de qualitat en un únic espai
  • Agenda d’entrevistes personalitzada

A més, tindràs l’oportunitat d’entrevistar-te amb més empreses i participar a partir de les 13 hores al Networking Agents & Brokers (sense agenda) on podràs publicar gratuïtament el teu perfil professional a través d’unes pantalles instal·lades a l’espai i reunir-te, si ho consideres, amb altres professionals i visitants que s’interessin pel teu anunci.

Et pots inscriure a Gettingcontacts en el següent enllaç.