Rosa Romà, reelegida degana

Rosa Romà, reelegida Degana del Col·legi de Publicitaris i Relacions Públiques de Catalunya

  • Marc Elena serà el Vicedegà de Publicitat i Alex Marquina, el Vicedegà de Relacions Públiques
  • Rosa Romà: “l’objectiu principal per a aquest mandat serà convertir el Col·legi en un accelerador i tractor de negoci, talent i visibilitat de l’ecosistema del màrqueting i la comunicació de Catalunya i exercir de connector i catalitzador de la transformació del sector”

Barcelona, 20 de març de 2019.- Rosa Romà ha estat reelegida Degana del Col·legi de Publicitaris i Relacions Públiques de Catalunya per als pròxims tres anys. Romà encapçala una Junta de Govern formada per destacats professionals de primer nivell: Marc Elena (Adsmurai) Vicedegà de Publicitat, Àlex Marquina (CCMA) Vicedegà de Relacions Públiques, Aleix Satorras (Evil Love) Tresorer, Sílvia Hernàndez (Generalitat de Catalunya) Secretària i Mabel Mas (Time Out), Sílvia Sivera (UOC), Beth Abad (Agència Catalana de Consum), Elisabet Garcia (Nestlé), Marc Puig (Branding Time) i Marc Martí (Marc Martí) com a vocals.

En aquest mandat, la Junta de Govern impulsarà la creació de la Comissió Executiva d’Expansió, Transformació Digital i Noves Tendències en Màrqueting i Comunicació, formada pels col·legiats Mercedes Piera (Mercedes Piera Public Relations & Protocol), Marta Catasús (Experta en estratègia de mitjans), Alba Roig (Lewis), Matíes Ramos (Rebold), Enric Nel·lo (Full Circle Karma), Eduard Amiel (Carat), Marc Cortés (Roca Salvatella) i Carles Ortet (Zoopa).

El principal objectiu de la nova Junta és accelerar el procés de transformació que està duent a terme el Col·legi. D’una banda, convertir-lo en el principal referent institucional de la indústria de la comunicació, el màrqueting, la publicitat i les relacions públiques a Catalunya i, per una altra, representar els interessos professionals del sector i impulsar conjuntament el potencial i el talent d’una indústria que progressivament recupera el pes que li correspon en l’economia catalana.

En paraules de Rosa Romà, “el màrqueting i la comunicació de Catalunya és avui un ecosistema emergent i renovat; reconegut pel seu talent, resultats i ambició transformadora. La nova Junta del Col·legi de Publicitaris i Relacions Públiques de Catalunya ens hem proposat convertir el Col·legi en un accelerador i tractor de negoci, talent i visibilitat; i com a experts volem exercir de connector i catalitzador de la transformació que exigeix el propi sector del màrqueting i la comunicació per reivindicar un major lideratge nacional i internacional”.

 

Rosa Romà, una degana amb una extensa experiència al servei de la comunicació.

Rosa Romà (Mollerussa 1980) és llicenciada en Publicitat i Relacions Públiques per la UAB, Postgrau en Planificació Estratègica de la Comunicació Empresarial per la Universitat Ramon Llull i Executive MBA per Esade. Ha treballat en màrqueting, comunicació, publicitat, consultoria en agències i administracions públiques, especialitzada en estratègia corporativa, innovació i construcció de marques. A l’Ajuntament de Barcelona (2011-2015) va pilotar les campanyes del consistori i l’estratègia digital, així com la gestió de la Marca Barcelona. En multinacionals publicitàries com DDB i Ogilvy va ser responsable de planificació estratègica per a clients com Telefónica, Mattel, Nestlé, Shandy i Cruzcampo (grup Heineken), Panrico, Samsung, etc. Així mateix, té experiència com a emprenedora social i el món start up.

Ha participat com a conferenciant col·laboradora en universitats, congressos i reunions d’experts d’àmbit nacional i internacional (Barcelona, Oslo, Macau, Londres, etc.) sobre Place Management, màrqueting, publicitat, innovació i new media, talent femení i lideratge.

Actualment és la Directora de Màrqueting, Comunicació i Responsabilitat Social Corporativa del Vall d’Hebron Barcelona Hospital Campus i professora de Direcció Creativa i d’Ètica Professional a la Universitat Abat Oliba CEU.