#3. Transformació digital i multicanalitat

Event Date: 30 March, 2017
Event Time: 9am to 10.30 am

El Mirador Indiscret
La Comunicació i el màrqueting del futur sense embuts

#3. Transformació digital i multicanalitat 
Dijous, 30 de març de 2017, de 9 a 10.30 h.
Palau Robert (Pg. de Gràcia, 107. Barcelona)

Inscriu-te

El pròxim dijous 30 de març torna una nova sessió d’El Mirador Indiscret, la comunicació i el màrqueting sense embuts a les 9.00h al Palau Robert de Barcelona. L’acte finalitzarà a les 10.30 h.

En aquest tercer esmorzar, posarem la nostra mirada a la transformació digital per veure com el canvi tecnològic està afectant les empreses que, si volen aprofitar els avantatges que ofereix l’entorn digital, es veuen obligades a fer un canvi en el model de negoci i els processos de treball i a l’hora se’ls obra un univers multicanal per afinar al màxim cada estratègia comunicativa.

A la sessió, presentada i moderada per Ferdi Boloix, membre de la Junta de Govern del Col·legi, comptarem amb Eduard Amiel, Digital Business Director de Publipress Media; Roger Sendra, strategy director Dentsu Aegis Network i Marta Catasús, Global Media Manager a Desigual .

Eduard Amiel (@eduamiel)

eduard-amiel

Digital Business Director a Publipressmedia (Grup Godó) responsable de màrqueting, programàtic, tràfic, operacions i AdTech. Va treballar a Havas Media amb experiència en OFF (sobretot TV) com ON. Ha treballat de la mà de grans anunciants com Danone, Gas Natural, Freixenet.. Especialista en transformació digital,  ha reorganitzat el departament publicitari digital del Grup Godó i la formació digital. . Màster en digital business a The Valley Digital Business School i MBA a ESADE.

Roger Sendra (@RogerSendra)

roger-sendra

Strategy Director a Dentsu Aegis Network on desenvolupa i implementa plans estratègics i s’encarrega del desenvolupament de negoci a Barcelona. Professor de Digital Media Transformation al Institut Superior pel Desenvolupament d’Internet (ISDI) i d’estratègia de comunicació a ESADE.

Marta Catasús (@marta_cata)

marta-catasus

Global Media Manager a Desigual on analitza, planeja i gestiona l’estratègia de mitjans (offline i online) de la marca per a mercats nacionals i internacionals, amb focalització a Europa.

Inscriu-te