IV Tech Experience Conference Madrid

Després de l’èxit dels anys anteriors, el 30 de març torna a Madrid la quarta edició del Tech Experience al 3M Centre d’Innovació de Madrid.

Es tracta d’un esdeveniment sobre innovació digital, noves tendències en tecnologia, neuromarketing i transformació digital creat per oferir una experiència única i diferent a tots els assistents – startups i grans empreses –. Aquesta edició comptarà amb la presència de ponents com Pedro C. Corrals, director d’Innovació de Heineken; Daniel Torrico, Product Designer de WildBytes; Sixto Arias, CEO de Made in Möbile; Javi Clarke, cofundador de House of Brands; Carlos Delgado, fundador i CEO de Level Up; Daniel Marote, soci-director de Hydra Social Media i Alejandro Cobo, CEO de Science and màrqueting, entre altres.

Sota el concepte “Best Tech Emotions Bringing People Together”, al llarg del dia es podrà gaudir d’una experiència innovadora participant en conferències interactives amb gurús nacionals i internacionals que parlaran sobre com la tecnologia i l’entorn digital genera emocions en els clients i consumidors per crear records de marca. També hi haurà espais per networking i gamificació on es podrà gaudir de cerveses, massatges gratis i foodtrucks de menjar.

Els membres del Col·legi poden gaudir del 30% de  descompte en el GENERAL PASS i el VIP PASS. Per aconseguir el codi posa’t en contacte amb jespin@colpublirp.com

Consegueix la teva entrada al següent enllaç.


tech-experienc-conference