La nova forma d’entendre el Retail del futur

Els fundadors de BCN Retail School han desenvolupat un projecte on resetegen el sector del Retail per aconseguir assolir l’objectiu de crear-ne un totalment nou, que reconegui el canvi diari del sector.

Només a través d’un reset total del sector podrem aconseguir arribar a l’objectiu de crear un retail totalment nou, que reconegui el canvi diari del sector, que sigui capaç d’adequar-se a ell en temps real i que assumeixi que només a través d’un replantejament constant d’innovació podem oferir al mercat una oferta adequada a les seves exigències a través de la formació de professionals i empresaris.

Per a això, BCN Retail School es planteja com un centre de disrupció, un espai on l’alumne creï el seu propi camí, guiat per un trainner especialitzat que comparteixi aquesta filosofia de formar professionals disposats a córrer riscos.

Pots conèixer el seu projecte en una jornada de xerrades gratuïtes que s’impartiran al gener:

  • Dilluns 28, ens ensenyaran el branding in retail, una classe impartida per Xavi Sellés.
  • Dimarts 29, Ignasi Pérez ens parlarà sobre la metodologia B.I.M (Building Information Modeling).
  • L’últim dia de la jornada es durà a terme el dimecres 30 on Maria Callís ens explicarà les estratègies que s’han de dur a terme en retail.

Aquestes xerrades estan ubicades a l’espai Aparcament Art Barcelona (C / Villarroel, 144, passatge interior – Barcelona). Pots reservar la teva plaça en hola@bcnretailschool.com.

Sens dubte, una proposta d’allò més interessant per expandir els nostres coneixements en l’àrea del retail i la forma en què està evolucionant per adaptar-nos a les noves exigències dels consumidors.