MamaShopper de Deliberry: Premi Impacte Innovació

#Mamashopper de Deliberry, Premi Impacte Innovació

Vídeo dels finalistes dels Premis Impacte 2017 de la categoria innovació.

MamaShopper de Deliberry va guanyar en la categoria d’innovació gràcies al seu desenvolupament d’un concepte creatiu al voltant d’un nom per permetre fer-ho fàcil, memorable i atractiu.

El concepte #mamashopper és un servei creat per l’empresa catalana Deliberry, un web per comprar aliments en supermercats i comerços locals coneguts per tothom i rebre’ls a casa en 1 hora o quan es vulgui.

Les #mamashoppers són dones expertes a fer bones compres i amb experiència, que van a les botigues a comprar el que el client vol i seleccionen acuradament tots els productes perquè els clients sempre els rebin de la millor qualitat. El grup de #mamashoppers ha estat seleccionat a través d’un acord amb diferents de reinserció laboral com Feina amb Cor de Càritas, Creu Roja, etc., que permet donar ocupació a dones de més de 45 anys, un col·lectiu amb dificultats per poder accedir al mercat laboral.

Així doncs, és un exemple de com els professionals experts en màrqueting, comunicació i publicitat, tenen molt a aportar al sector digital i de les start-ups.

BeAgency ha estat l’encarregada de construir i comunicar la marca #mamashopper amb Deliberry.

Els altres dos finalistes van ser:

  • Tviso: gràcies a la seva innovadora proposta tecnològica d’un servei de comparativa i personalització de les ofertes de diversos canals de streaming. Rere de les accions comunicatives de Tviso trobem un conjunt de professionals del màrqueting i la comunicació.
  • Vilynx: van ser seleccionats degut a la seva innovadora tecnologia per indexar i etiquetar vídeos que ajuda a incrementar l’engagement i el clic-through. Vilynx compta amb el seu propi departament de comunicació per elaborar i executar l’estratègia comunicativa.