El mirador indiscret: David contra Goliat

Josep Espín,

El mirador indiscret: David contra Goliat


Engeguem el 2017 amb un nou cicle de conferències!

"El mirador indiscret. La comunicació i el màrqueting del futur sense embuts" Dijous, 26 de gener de 2017 a les 09.00 h (check-in d'assistents de 08.30 a 09.00 h) Palau Robert (Pg de Gràcia, 107. Barcelona)

Per aquesta 1a sessió, sota el títol "David contra Goliat: la comunicació que funciona més enllà de convencionalismes" comptarem amb Javi Creus, Marc Elena i Andrés Costa.

El pròxim dijous dia 26 de gener de 2017 a les 09.00 h, el Col·legi iniciarà un cicle de conferències que es duran a terme el quart dijous de cada mes. Aquest cicle pretén esdevenir un espai on es posin a debat termes rellevants pel sector del màrqueting, la comunicació i la creativitat. Les trobades es focalitzaran en temàtiques referents a les noves tendències del sector i que permetin generar debat i contingut a tot l’entorn de l’esdeveniment.

Reserva't l'agenda i ens veiem el dijous 26 de gener al Palau Robert!

Inscripció gratuïta, AQUÍ!

En aquesta primera sessió parlarem de la comunicació que funciona més enllà de convencionalismes de la mà de grans profesionals del sector.

Javi Creus: Fundador d'Ideas for Change  i el creador de @pentagrowth.Està considerat com un dels estrategs i pensadors més innovadors sobre l'economia col·laborativa, els models de negoci oberts i P2P, la innovació ciutadana i la societat en xarxa. Ha estat planificador estratègic per a moltes de les agències més creatives d'Espanya, cofundador de la incubadora d'empreses Digital Mood i de l'espai multidisciplinari @kubik, i professor de màrqueting de serveis a Esade. Coautor de "No som formigues". Advisor en OuiShare i va ser secretari de l'Open Knowledge Foundation a Espanya.

Marc Elena: Fundador i CEO de AdsmuraiMarc Elena és un visionari de la comunicació online. És una persona compromesa, positiva i que cuida fins l’últim detall dels seus projectes. Al 2010, després de donar la volta al món durant un any amb la seva dona, va co-fundar el "Club de viatges", un congrés anual per unir bloggers que han fet la volta al món durant un any o més. Posteriorment va crear "FanraisingApp", una app per a promocions i concursos a Twitter, que posteriorment va tancar. Actualment és fundador i CEO de Adsmurai, empresa dedicada a l'optimització de publicitat en xarxes socials, Partner de Facebook, Instagram, Twitter i YouTube. Durant estones lliures, improvisa com a professor convidat a diverses Universitats i participa com a ponent a diferents esdeveniments sobre màrqueting digital i xarxes socials.

Andrés Costa: Marketing Manager a Monster Energy. Després d’haver estat de responsable comercial i de màrqueting d’AM Services, inicia el seu pas per Monster Energy en 2008 al departament de màrqueting de Monster UK. quan l’empresa va aterrar a Europa. Posteriorment, es trasllada a Espanya en 2010 amb motiu del llançament de Monster com a marketing manager. ADE per l’Universitat de Edimburgo (Escócia), Master en Direcció de Màrqueting per la Universitat de Barcelona, I actualment cursant MBA per la Universitat de Deusto.[:]

Xarxes Socials

Recerca

Darreres Entrades

Dijous 25 d'abril, El Col·legi Oficial del Màrqueting i la Comunicació de Catalunya ha celebrat aquest matí una altra sessió mensual d’El Mirador, que ha posat la seva mirada en una temàtica polèmica i que està en boca de tothom: "S'HI VAL TOT A TIK TOK? ON ESTÀ EL LÍMIT?".

Des del Col·legi volem donar el màxim servei possible als nostres membres, i com a conseqüència, a partir d'ara oferirem de manera gratuïta als nostres col·legiats i partners corporatius, una oferta de cursos intensius de qualitat, de la mà dels millors professionals en cadascuna de les matèries.

Barcelona, 20 de març de 2024. El Col·legi Oficial del Màrqueting i la Comunicació de Catalunya ha celebrat aquest matí una altra sessió mensual d’El Mirador, que ha posat la seva mirada en l’impacte que té l’algorisme digital sobre el consum de continguts dels usuaris.

Barcelona, 29 de febrer de 2024. El Col·legi del Màrqueting i la Comunicació de Catalunya ha celebrat una altra sessió mensual d'El Mirador, que ha posat la seva mirada en l’impacte que té la Intel·ligència Artificial (IA) en el món laboral del màrqueting i la comunicació.

Modificar cookies