Nova data: 22 de juliol


Festa d'estiu 2015 - 2a Edició PREMIS IMPACTE

IMPORTANT. CANVI DE DATA!!! Dimecres, 22 de juliol de 2015

Com a conseqüència de la defunció del nostre apreciat col·legiat Leopoldo Rodes, a qui teníem previst lliurar un premi d’honor en aquesta edició dels Premis Impacte, i degut de la coincidència en data i hora d’aquesta acte amb la missa funeral que tindrà lloc a Santa Maria del Mar, la Junta del Col.legi de Publicitaris i Relacions Públiques de Catalunya ha decidit moure aquest acte al dimecres 22 de Juliol a les 19:00 hores a la Antiga Fàbrica de Cerveses Damm.


Dimecres, 22 de juliol a les 19.00 h Antiga Fàbrica Estrella Damm (C/ Rosselló, 515 – Barcelona)

Aquest juliol torna la Festa d’estiu del Col·legi i amb ella els Premis Impacte.

Uns premis que el Col·legi de Publicitaris i Relacions Públiques de Catalunya organitza amb l’objectiu de destacar les accions de comunicació que més han impactat a la societat catalana.

Els guardons s’entregaran el 22 de juliol a la Festa de l’Estiu que el Col·legi celebra a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm.

Aforament limitat. Cal inscripció prèvia a través del NOU FORMILARI!! Fes click en aquest enllaç.

Per a més informació envia un email a info@colpublirp.com o truca al 93 451 30 69.

Redes sociales

Búsqueda

Entradas recientes

Dijous 25 d'abril, El Col·legi Oficial del Màrqueting i la Comunicació de Catalunya ha celebrat aquest matí una altra sessió mensual d’El Mirador, que ha posat la seva mirada en una temàtica polèmica i que està en boca de tothom: "S'HI VAL TOT A TIK TOK? ON ESTÀ EL LÍMIT?".

Des del Col·legi volem donar el màxim servei possible als nostres membres, i com a conseqüència, a partir d'ara oferirem de manera gratuïta als nostres col·legiats i partners corporatius, una oferta de cursos intensius de qualitat, de la mà dels millors professionals en cadascuna de les matèries.

Barcelona, 20 de marzo de 2024. El Col·legi Oficial del Màrqueting i la Comunicació de Catalunya ha celebrado esta mañana otra sesión mensual del Mirador, que ha puesto su mirada en el impacto que tiene el algoritmo digital sobre el consumo de contenidos de los usuarios.

Barcelona, 29 de febrero de 2024. El Col·legi del Màrqueting i la Comunicació de Catalunya ha celebrado otra sesión mensual de El Mirador, que ha puesto su mirada en el impacto que tiene la Inteligencia Artificial (IA) en el mundo laboral del marketing y la comunicación.

Modificar cookies