Noves activitats del Club de Marketing de Barcelona

Des del Col·legi et fem arribar informació sobre dues noves activitats organitzades pel Club de Marketing de Barcelona a l’Auditori COACB (Casp, 130 – Barcelona) a les que pots accedir gràcies al nostre acord de col·laboració.

El Efecto Trump:
Cómo crecer con China

El Club de Marketing de Barcelona ha organitzat una Masterclass  el pròxim 14 de març a les 18.30h sobre la nova escena internacional amb la participació de María Redondo, especialista en Social Media i assessora en la campanya de Hillary Clinton a la presidència dels EEUU, que parlarà sobre quines han estat les claus que han fet que Donald Trump sigui el president dels Estats Units i Manu Monasterio, President del China Marketing Center del Club de Marketing de Barcelona, expert en el mercat xinès i amb més de 20 anys d’experiència, que parlarà sobre noves oportunitats de negoci a la primera potència econòmica mundial, la Xina.

Inscriu-te AQUÍ

Hapiness Skills & Abilities

El Club de Marketing de Barcelona juntament amb Andrés Aljure Saab, han creat una xerrada el 15 de març a les 18.30h que sota el títol “Felicitat, més enllà d’una emoció positiva” tractarà sobre el secret per connectar amb la gent, que és que realment et preocupi com fer-los sentir bé, tant internament per crear entorns que permetin el seu desenvolupament professional, com externament per oferir solucions que aconsegueixin el seu benestar. Per aconseguir-ho és molt important focalitzar-se en la positivitat. Andrés Aljure és coach, consultor, catedràtic i membre del Advisory Board de Branward, ha col·laborat amb Coca-Cola Company a Llatinoamèrica en temes de felicitat.

Inscriu-te AQUÍ

52c3b644-ecfd-494a-88fd-5dad96a6d359