#8. Sponsored experiences: Com activar marques i projectes en esdeveniments

El Mirador Indiscret
La comunicació i el màrqueting del futur sense embuts

#8 Sponsored experiences: com activar marques i projectes en esdeveniments

Dijous, 30 de novembre de 2017 a les 09.00 h
Check-in de 08.30 a 09.00 h.
L’acte finalitza a les 10.30 h.
Palau Robert (Pg. de Gràcia, 107. Barcelona)

Fes la teva inscripció aquí.

Més interacció i menys ensenyar el producte: el patrocini ha evolucionat per passar a ser una sofisticada tècnica de màrqueting i publicitat que va més enllà d’associar un esdeveniment a una marca. Perquè les marques volen connectar d’una manera més autèntica i concreta amb els seus públics. Perquè volen crear i proposar experiències úniques a través d’aquests esdeveniments.

Innovar a través de nous continguts personalitzats i a través de nous canals, tenint en compte l’explosió del màrqueting digital, s’ha tornat un factor clau per a les marques. Davant d’aquesta situació, s’han buscat noves opcions com per exemple que el públic participi en la creació de continguts i en la pròpia construcció de l’esdeveniment.

El 30 de novembre coneixerem quines són les tendències de l’activació de marques a través d’esdeveniments, per què les marques estan fent aquesta aposta i com ho fan.

Per això comptarem amb Carolina Montolío, vocal Junta de Govern del Col·legi, com a moderadora; Katia Colomer, Sponsorship director a l’agència MKTG, Vanessa Amell, Màrqueting and Partnership a Advanced Music S.L., empresa organitzadora del festival de música Sónar i Sergi Martínez, director de Màrqueting a Moritz Barcelona.

Katia Colomer 

katia-colomer

Katia Colomer és, des de l’any 2011, Sponsorship Director a MKTG Barcelona. Té una amplia experiència en estratègies de patrocini i captació de recursos de marques en territoris culturals, esportius, d’oci, etc.

És docent associada de manera on-line i presencial en el Máster i Postgrau de Gestió Esportiva al Johan Cruyff Institute de Barcelona i a la Universitat Pompeu Fabra.

Anteriorment, Katia Colomer havia treballat com a directora de comptes a Carat i a MediaCom Iberia.

És llicenciada en Publicitat i Relacions Públiques per la Universitat de Barcelona.

Vanessa Amell  

foto-vanessa-3

La Vanessa Amell és publicista de formació i experta en Màrqueting i Partnerships. Treballa a Advanced Music, l’empresa organitzadora de Sónar, festival de música, creativitat i tecnologia que reuneix a milers d’espectadors cada any a Barcelona i a altres ciutats del món. Alguns dels partners amb els que treballa o ha treballat són Estrella Damm, Adidas, Absolut, Coca-Cola, Movistar, GoPro, Red Bull Music Academy, Chanel, Tezenis, Bershka o Vueling.

Anteriorment ha treballat com a executiva de comptes en agències de publicitat com Saatchi & Saatchi, Town i Publikompass (Italia). A més, la Vanessa ha realitzat sessions acadèmiques a la UAB i la UOC.

És llicenciada en Publicitat i Relacions Públiques per la UAB i ha cursat estudis de Brand Community Management a la Universitat Ramon Llull i de Comunicació i Publicitat a la Università degli studi di Firenze.

Sergi Martínez 

sergicaptura

Sergi Martinez és Director de Màrqueting a Moritz Barcelona. Està especialitzat en gestió de projectes de comunicació i màrqueting, gestió de comptes, planificació d’estratègies de comptes, comunicacions integrades (consumidor, B2B i canal de distribució) i desenvolupament de nous negocis.

Anteriorment va treballar per agències de comunicació locals i multinacionals com Bassat Ogilvy, G2 Grey o Amida Comunicació, combinant projectes per a petits anunciants amb projectes internacionals a marques com Heineken, Unilever, Converse, Panrico o Bacardi.

És graduat en Publicitat i Relacions Públiques i postgraduat en Account Strategy Planning a la Universitat Ramon Llull. A més, ha realitzat un Executive Program a la EADA sobre Retail Management.