Save the date: Continguts col·laboratius

#10. Continguts col·laboratius:
El poder de la co-creació en l’era digital

Dijous, 22 de febrer de 2018 a les 09.00 h 
Check-in d’assistents de 08.30 a 09.00 h.
L’acte finalitza a les 10.30 h.

Palau Robert (Pg. de Gràcia, 107. Barcelona)

Confirma la teva assistència aquí 

Els primers anys de la revolució digital van acabar, entre d’altres, amb el monopoli en la creació de continguts. Mitjans de comunicació, publicacions especialitzades, marques, van haver d’assumir que qualsevol usuari des de qualsevol racó del planeta podia generar i compartir continguts amb una audiència global. 

Però una realitat cada cop més interconnectada ha afavorit la irrupció del fenomen de la co-creació. Del contingut que pot ser creat per qualsevol, al contingut creat per tots. Explotat inicialment per wikis, fòrums i comunitats online, no va trigar a despertar l’interès de plataformes tecnològiques, mitjans de comunicació i marques. Alguns d’aquests actors han entès en els darrers anys la potencialitat d’aquest fenomen, i han desenvolupat estratègies i entorns digitals per a fomentar les dinàmiques col·laboratives en la creació de continguts.

El 22 de febrer coneixerem com es conformen les comunitats, quins factors potencien les dinàmiques col·laboratives entre usuaris i com poden aprofitar les marques la potencialitat d’aquesta nova era de la co-creació.