Tendències en creativitat: Cannes 2019

TENDÈNCIES EN CREATIVITAT

Divendres 5 de juliol de 2019 a les 9,00 h
Check-in d’assistents de 08.30 a 09.00 h.
L’acte finalitza a les 10.30 h.

Palau Robert (Pg. de Gràcia, 107. Barcelona)

Inscriu-te a l’esmorzar del Mirador! 
És gratuït!

vullvenir

 

 

La qualitat de la creativitat en els anuncis publicitaris és un factor clau per les marques per aconseguir els resultats i els objectius desitjats. En moltes ocasions, la creativitat és el motor d’acceleració que fa que una campanya tingui més impacte i el client aconsegueixi més vendes.

Les propostes creatives sempre parteixen d’una estratègia de comunicació que haurà de transmetre aquesta informació en un missatge atractiu. Com ha de ser aquest missatge perquè sigui efectiu? Quines són les creativitats que funcionen? Quin és el seu valor? Quines són les tendències en creativitat? Quins anuncis han triomfat en Cannes 2019?

Aquestes i altres qüestions les posarem a debat en la pròxima sessió moderada per Enric Nel·lo, partner/executive creative director a Full Circle Karma en la que comptarem amb Gabriel Silveira, director creatiu executiu a Evil Love; Víctor Gutiérrez de Tena, Head of Strategy Havas Media Group i Jaume Badia, executive creative director a DDB Barcelona.

 

gabrielrodona

Gabriel Silveira
Director Creatiu Executiu Evil Love

Escriptor i guitarrista de Chicha Amazónica. Porta més de 15 anys d’experiència entre Espanya i el Brasil, país del qual procedeix. Ha treballat per a grans marques, però prefereix les petites.

Confia més en el carrer que en els power points.

redonda-victor2_opt

Víctor Gutiérrez de Tena @uvedetena
Head of Strategy and Innovation a Havas Media

Victor Gutiérrez és Llicenciat en Publicitat i Relacions Públiques per la Universitat Abat Oliba. Ha desenvolupat estratègies de marca i conceptualització per a Jacobs, Grupo Danone, Cola Cao i Nocilla entre altres. També és assessor de la start up Marmota, Elma Care i Prontopiso.

ESADE Executive MBA i titulat per la HEC Paris en Organization Transformation; Change Management per la Shanghai Jiao Tong University i Leading in a Global Context per la Georgetown University.

Ha estat ponent i jurat en diferents festivals com El Sol, Trends Awards, els Premis Impacte…

També és creador de la plataforma Napflix i Akphabeto.es

 

unnamed2

Jaume Badia
Director Creatiu Executiu a DDB Barcelona

M’agradaria pensar que treballo en coses que inspiren a les persones. Per això em dedico al món de la Publicitat i la Comunicació.

Vaig començar a aprendre i estimar la meva professió a Tandem Campmany Guasch DDB i després d’un llarg pas per McCann Barcelona vaig tornar a DDB, la meva casa, de la qual no m’agradaria marxar-me mai.

Actualment, sóc Director Creatiu Executiu a DDB España i treballo principalment per al compte d’Audi, tant nacional com internacional.

També he tingut la sort de treballar per a altres grans marques com Sony, Coca-Cola, Durex, Damm, Opel, Pioneer, Nestlé i Air Europa.

De la meva època de Director d’Art i Director Creatiu, conservo grans amics i alguns premis en els principals festivals publicitaris: Cannes, AD&D, Nova York Festival, Effie Awards, El Sol, FIAP, CdeC, etc.

Després de 25 anys en publicitat continuo aprenent, coneixent persones més creatives que jo i lluitant per a demostrar-me cada dia que encara queda molt per fer.

Espero haver inspirat, encara que sigui 5 minuts, a algú.