Workshop La Salle: Com convertir-te en un líder digital?

Divendres, 10 de novembre de 2017.
La Salle Campus Barcelona URL.
(Lluçanès, 43)

Com a managers i directius de l’era digital, hem d’estar preparats per liderar equips en entorns d’incertesa i aplicar solucions innovadores, creatives i tecnològiques. Per aquest motiu, l’Executive EMBA et convida al workshop “Com convertir-te en un líder digital?”, el proper divendres, 10 de novembre, de 18:00h a 21:00h a l’Aula Magna de l’edifici Lluçanès de La Salle – URL. La jornada serà impartida per Lluís Soldevida i Jordi Gili.

Soldevila és consultor i formador en actituds d’alt rendiment. Ha desenvolupat la major part de la seva trajectòria professional al Deutsche Bank Group a set països diferents. En l’actualitat, compagina la seva activitat professional amb la docència. A més, és autor de publicacions d’èxit sobre desenvolupament professional i col·labora en el programa TIPS de RTVE.

Jordi Gili és director general d’Execus, líder en consultoria i formació en Integració en Social Selling. Gili és un reconegut influencer en Social Selling i Transformació Digital a Vendes, a més de participar com a conferenciant al World Sales Fòrum, BDigital Global Conference o la Digital Business World Congress. A més, és el primer partner a Europa de LinkedIn Sales Solutions.

Programa

18h Benvinguda Institucional, Per Lluís Font, director Executive MBA.

18:15h Workshop: Com convertir-te en un Líder Digital?

 • Tu qui ets?
  Per afrontar l’era digital, hem d’estar disposats a prendre la iniciativa del procés, començant per saber qui som (amb rigor i metodologia).
 • Lideratge Digital
  Liderar en un entorn digital significa esdevenir un Thought Leader en el teu nínxol.
 • Actituds d’alt rendiment
  Descobreix les quatre actituds per assolir l’èxit en els teus projectes.
 • La tàctica de l’èxit
  10 passos d’èxit per convertir-te en un líder digital.
 • La llei de l’acció
  Com portem tot el que hem après avui a l’acció.

Les places són limitades. No t’ho perdis! Inscriu-te aquí.