#12. Social Media Marketing on Retail!

#12. Social Media Marketing on Retail!

Dijous, 26 d’abril de 2018 a les 09.00 h 
Check-in d’assistents de 08.30 a 09.00 h.
L’acte finalitza a les 10.30 h.

Palau Robert (Pg. de Gràcia, 107. Barcelona)

Inscriu-te aquí

La indústria de la moda és un dels grans sectors en treure gran rendiment en les seves estratègies a Social Media, i a la vegada, en l’aprofitament d’aquestes plataformes com a nous canals de venda.

En aquest, i tots els sectors, tenir una estratègia acurada a xarxes socials ha esdevingut una necessitat per enfortir la relació entre marca i client, escoltar activament a les nostres comunitats, a la vegada en la generació d’oportunitats de co-creació de continguts amb els nostres clients i usuaris.

El Social Media s’utilitza com a part de l’estratègia d’Inbound Marketing obtenint un resultat que es pot mesurar segons el tràfic, els leads i els guanys obtinguts. Facebook, Twitter, Linkedin, Pinterest, Instagram, Tumblr, Blocs són doncs eines, ara per ara ,imprescindibles!

Però… quins canals són els més utilitzats? En relació a quines estratègies i quins objectius? Són eficients per transformar la connexió en venda? Amb quines eines podem comptar? Quina incidència té en el món de la moda l’ús dels influencers?

Donarem resposta a aquestes qüestions i a les que es plantegin en la propera sessió d’#ElMirador, moderada per Marc Elena, vocal de la Junta de Govern del Col·legi, en la que comptarem amb Ivan Monells, co-founder i COO de Brava Fabrics, Rosa Soriano, co-fundadora i CEO de Roiki Mauri Carrió, Digital Marketing de Salomon.

captura-de-pantalla-2018-04-12-a-las-13-43-25

 

Rosa Soriano, co-fundadora i CEO de Roik
És co-fundadora i l’actual CEO de Roik, una marca de carteres amb un disseny super-slim molt innovador. Centrats en una estratègia de màrqueting digital han arribat a més de 18 milions de persones a Europa i han venut més de 40.000 unitats.

Anteriorment, va treballar com a directora d’operacions i adjunta a Direcció General a Sonpura, responsable de desenvolupament de negoci a la Fundació Politècnica de Catalunya. També compta amb experiència en la direcció d’operacions a l’empresa Bayer.

És graduada en Enginyeria Industrial per la UPC (Universitat Politècnica de Catalunya). Posteriorment va estudiar Administració i Gestió de Projectes a Berkeley University, Califòrnia i finances a EADA.

ivan-monells

 

Ivan Monells, co-fundador i COO de Brava Fabrics

És el co-fundador de Brava Fabrics, una start up d’e-commerce nascuda a Barcelona. Monells s’encarrega del Marketing Digital, les operacions i els sistemes de la marca des de l’any 2014, quan es va crear.

Anteriorment, va treballar com a IT Project Manager i Controller Administratiu de Compres a Embutidos Monells SA. A més, l’any 2005 va fundar l’start up Trabajillos.es i el 2006 va crear una segona start up, CRM Partners.

mauri-carrio

 

Mauri Carrió, Digital Marketing de Salomon
Treballa des de fa 5 anys al departament de Màrqueting d’Amer Sports Corporation. És responsable de comunicació de marques de roba esportiva tècnica com Salomon o Wilson a Espanya, Portugal i Andorra.

Des del 2006 fins al 2013 havia treballat al departament de comptes de la mateixa empresa, Amer Sports Corporation.

És graduat en Economia per la Universitat Pompeu Fabra i va cursar diversos posts-graus en Credit Management i Digital Màrqueting a la UPF i La Salle.