Existeix transparència entre anunciant i agència?

 

Existeix transparència entre anunciant i agència?

Dijous, 25 d’octubre  de 2018 a les 09.00 h 
Check-in d’assistents de 08.30 a 09.00 h.
L’acte finalitza a les 10.30 h.

Palau Robert  (Pg. de Gràcia, 107. Barcelona)

vullvenir

La transparència en la relació entre agències anunciants s’ha convertit en un factor clau en la construcció de confiança i fidelitat entre aquests tipus d’empreses.

Els clients són cada cop més exigents en entendre el detall de en què es destina cada euro de la seva inversió, per assegurar la productivitat d’aquesta i poder mesurar correctament el seu retorn, interès esperonat especialment durant el període de crisi amb la conseqüent restricció de pressupostos de màrqueting disponibles.

Aquestes demandes han obligat tant a les agències creatives com a les de mitjans a implementar canvis en la relació amb els anunciants per donar resposta a aquesta situació i assegurar la transparència demandada. I si a més a més, afegim el procés de transformació digital en el qual estan immersos els anunciants, ens trobem amb un marc d’entesa obligatòria on la transparència sembla ser fonamental per l’èxit en la relació entre aquestes empreses.

El 25 d’octubre posarem a debat aquestes i d’altres qüestions que puguin sorgir en la sessió moderada per Marta Catasús, experta en estratègia de mitjans i en la que comptarem amb Carles Bosch, director de Mitjans i CRM de Danone i representant de l’Asociación Española de Anunciantes (aea), Carla Tortosa, directora de McCann Barcelona i Rosa Gil, directora d’Ebiquity Barcelona.
Carles Bosch, @boschsca

Director de Mitjans i CRM de Danone
Carlos Bosch *Sansa, barceloní i molt periquito, després de cursar la Llicenciatura en ADE i MBA per ESADE porta 20 anys en llocs de responsabilitat en màrqueting en empreses i marques capdavanteres, com Colhogar, Reckitt Benckiser i Danone.

És el director de Mitjans de Danone des de 2007, però prefereix presentar-se com a director de connexions perquè tots els touchpoints de màrqueting recauen sobre la seva responsabilitat, ja que com ell diu “Digital is not only Media and Media is not only Digital”.

D’altra banda, és un membre destacat de l’AEA, sent membre del Comitè Executiu d’aquesta i president del Grup de Televisió dins del Fòrum de Mitjans de l’AEA. Ha estat Jurat dels premis Eficàcia, membre de la comissió Tècnica de l’AIMC, de la Junta Directiva d’Autocontrol, etc.

 

Carla Tortosa

Directora de McCann Barcelona
Actualment Directora de McCann Barcelona, vaig passar els meus primers 7 anys en anunciants de Gran Consum com Henkel, Kellogg’s o Myrurgia (ara part del Grup PUIG). Des de 1999 ja centrada en el món de l’agència creativa, he passat per McCann i EURORSCG (ara HAVAS), centrant el gruix de la meva carrera en el departament de Planificació Estratègica, i treballant amb marques com totes les de Reckitt, Nestlé, Vueling, Port aventura, ….

Cada marca, cada categoria i cada client són per a mi un nou repte i una nova font d’aprenentatge, que mai em cansaré d’anar incorporant a la meva vida.

 

Rosa Gil, Linkedin 
Directora d’Ebiquity Barcelona.
Més de 25 anys d’experiència en el sector dels mitjans.
Va iniciar la seva trajectòria treballant a agències de mitjans com a planificadora a Publicitària Catalana i directora de planificació a Publicitas y Mediating.

En els darrers anys s’ha centrat en el sector de la consultoria i auditoria de mitjans començant a Media Audits, com a directora de comptes en la primera companyia de l’àmbit de la consultoria de mitjans que es va consolidar a nivell internacional.

Va continuar en el mateix sector a l’empresa Accenture i posteriorment va ser cofundadora d’Espanya de l’empresa Media Value oferint també serveis de consultoria a un ampli ventall d’anunciants de diferents sectors.

Des de 2010 es va incorporar a Ebiquity empresa líder a nivell global en l’àmbit de la consultoria de màrqueting a on ocupa el càrrec de directora de l’oficina de Barcelona.

 

Si t’has perdut alguna sessió, tens l’oportunitat de llegir la informació sobre els actes, accedir als 10 punts clau i veure les imatges i els vídeos a través dels següents enllaços:

#14. L’exterior avui: reptes i futur
#13. Music Inspiration: màrqueting, comunicació i estratègies de la indústria musical
#12. Social Media Marketing on Retail!
#11. Valors de marca. Marca amb valors
#10. Continguts col·laboratius: el poder de la co-creació a l’era digital. 
#9. Platform revolution
#8. Sponsored Experiences
#7. Design Thinking!
#6. La comunicació en l’era de la postveritat
#5. Narrativa transmèdia: una nova manera de comunicar
#4. Influencers: Mite o realitat
#3. Transformació digital i multicanalitat
#2. Ecosistema Start-up: un impuls pel màrqueting del segle XXI.
#1. David contra Goliat: la comunicació que funciona més enllà de convencionalismes