La mirada indiscreta a David contra Goliat

1a. sessió d’El Mirador Insdicret
David contra Goliat: la comunicació que funciona més enllà de convencionalismes
Dijous, 26 de gener de 2017

Consulta:

Els 10 punts clau
Vídeos de les exposicions
Les imatges 

Avui, 26 de gener de 2017, s’ha celebrat la primera edició d'”El Mirador Indiscret”, un nou cicle de conferències organitzat pel Col·legi de Publicitaris i Relacions Públiques de Catalunya, un espai per debatre temes referents a les tendències del sector i que permetin generar debat.

L’acte s’ha iniciat amb la intervenció de la degana del Col·legi, Rosa Romà que ha actuat com a moderadora d’aquesta primera edició. Després de donar la benvinguda a totes les persones assistents i presentar als tres ponents convidats, ha donat pas a  Javi Creus, fundador d’Ideas For Change i creador de Pentagrowth. Durant la seva ponència ha parlat sobre la idea que la innovació de les empreses es troba en la combinació dels seus recursos i ha explicat Pentagrowth, les cinc palanques per al creixement exponencial d’una empresa.

Seguidament ha estat el torn de Marc Elena, fundador i CEO d’Adsmurai, partner de Facebook i Twitter. Durant la seva ponència ha posat èmfasis en què en pocs anys, Google i Facebook dominaran el 80% de la publicitat al món digital i ha destacat que no hi ha res millor que el fet que una marca pugui aprofitar el User Generated Content, ja que aquestes campanyes funcionen un 20% millor que les campanyes clàssiques.

Per últim, Andrés Costa, màrqueting manager de Monster Energy a Espanya, ha explicat com Monster Energy crea relacions amb els seus consumidors, sent patrocinadors a esdeveniments on els seus usuaris s’ho passen bé. Volen que les persones es converteixin en consumidores, i a la vegada, en fans de la marca.

Tot seguit s’ha obert un torn de debat en què els assistents, han pogut realitzar les seves preguntes als ponents.

A l’acabar la sessió s’ha donat pas a l’espai de networking acompanyat de cafè i pastes on els assistents han pogut posar en comú idees i canviar impressions

I fins aquí ha arribat aquesta primera edició d’El Mirador Indiscret. Us esperem al pròxim, que ja avancem que serà el 23 de febrer!

fullsizerender