2a Ronda Concurs Art vs Copy Escola Complot.

Torna el Concurs d’Art vs Copy amb el qual podràs guanyar una Beca 100% en cursos de 3 mesos de direcció d’Art o Redacció Creativa que comencen a l’abril de 2018.

A la primera edició els Copys es van imposar, en aquest 2º Round els Arts van amb tot per la revenja.

Com participar?

– Hauràs d’explicar què representa per a tu “la Creativitat”. Demostra-ho de la manera que millor sàpigues i converteix-te en un #Comploter completament gratis.

– Si vas amb els Arts, representa-ho amb imatges. Si vas amb els Copys, hauràs d’utilitzar les paraules (no més de 1.000). Sigues creatiu i tindràs més possibilitats de guanyar!

– Si fas un vídeo, puja-ho al teu compte de YouTube i posa-ho en format OCULT. Si es tracta d’una gràfica, envia-la a l’e-mail  que indiquem en el següent punt. No hauria de pesar més de 2MB.

– Envia el teu enllaç o gràfica a aquest email amb l’assumpte: “Vaig amb els Copys”, en cas que juguis per a aquest equip o “Vaig amb els Arts” en cas que el teu siguin les imatges. Tindràs temps d’enviar la teva peça fins al 02 de Febrer de 2018 a les 23:59h (GMT+1).

– El 05 de Febrer de 2018 es donarà a conèixer el guanyador de la Beca 100% per al Curs Direcció d’Art o Redacció Creativa.

Més info al link