4ª edició Concurs de Joves Creatius

El Col·legi de Publicitaris i Relacions Públiques de Catalunya i l’Ajuntament de Barcelona, convoquen la 4ª edició del Concurs de Joves Creatius, que compta amb la col·laboració de la Generalitat de Catalunya, l’Obra Social Fundació “La Caixa”, JC Decaux i Nouvolodesign.

El certamen va adreçat als membres del Col·legi i a estudiants de Publicitat i Relacions Públiques d’Universitats catalanes que compleixin el requisit de tenir entre 18 i 30 anys.

Després del gran èxit de participació de l’edició anterior, on 150 equips van presentar les seves gràfiques, torna aquest concurs sota l’eslògan ”Cànnabis, una mirada crítica”. Una iniciativa que pretén promoure la creativitat i el talent dels joves a partir de l’elaboració d’una campanya publicitària de sensibilització contra les drogues composta per una gràfica, una falca i un espot.

A diferència de l’edició anterior, no només hi haurà un únic guanyador, sinó que s’atorgaran tres premis en metàl·lic de 1.500€, 1.000€ i 500 € a les tres millors campanyes. Així mateix, el primer premi, tindrà el privilegi de veure les seves peces en diferents mitjans publicitaris.
La data límit d’entrega de la campanya és el 15 de maig i el lliurament dels premis serà el 18 de juny al Palau Robert.

Consulta les bases del concurs i el briefing de la campanya.

Cartell

Full d’Inscripció


Per a més informació
contacta amb el Col·legi: enviant un mail a jespin@colpublirp.com  o trucant al 93 451 30 69