6a Jornada Internacional de mitjans de proximitat

La Jornada es celebrarà el pròxim 21 de novembre a l’auditori de La Pedrera. 

6a Edició de la Jornada Internacional de Mitjans de Proximitat

El mapa dels mitjans de comunicació arreu del món està canviant ràpidament i els mitjans d’informació de proximitat guanyen lideratge informatiu davant els grans mitjans tradicionals. A nivell mundial, EEUU i els països nòrdics són les zones més avançades del sector. Per aquest motiu, a la Jornada es convidaran experts d’ambdues regions per a conèixer de primera mà com han passat aquests anys de canvis tecnològics, com veuen el futur de la premsa de proximitat, quines han sigut les seves experiències i quines oportunitats visualitzen al sector.

Projecte “Aula d’Innovació i Creativitat”

L’experiència internacional es veurà reforçada per la presentació del projecte “Aula d’Innovació i Creativitat per a mitjans de proximitat”. Aquest projecte és resultat del primer premi de recerca de l’AMIC que va guanyar la Dra. Carmina Crusafon amb la proposta d’analitzar els casos d’èxit en models de negoci d’empreses editores de mitjans de proximitat en tres mercats internacionals (EEUU, Gran Bretanya i França).

Ponents

Hi participarà Damian Radcliffe, Carmina Crusafon, Rosalía Lloret, Genís Roca, Sílvia Majó, Pepe Cerezo, Ismael Nafría, Eva Domínguez, Lars Rosenblad, Andreu Casero i Lluís Costa.

Els membres del col·legi disposaran d’un 30% de descompte a la tarifa d’inscripció. No et perdis aquesta oportunitat!

Tota la informació aquí.

Si ets professional Inscriu-te aquí.
Si ets estudiant, inscriu-te aquí.