Condemna a la intervenció dels mitjans de comunicació públics

El Col·legi de Publicitaris i Relacions Públiques de Catalunya condemna l’anunci del govern espanyol d’intervenir TV3, Catalunya Ràdio i l’ACN i ho considera un atac als drets democràtics.

El Col·legi de Publicitaris i Relacions Públiques de Catalunya manifesta el seu rebuig a la intenció anunciada pel govern espanyol d’intervenir els mitjans de comunicació públics catalans, el que considera un greu atac a la democràcia, a la llibertat d’expressió i als drets fonamentals dels ciutadans, recollits a la Declaració Universal dels Drets Humans.

L’argument del govern espanyol, per tindre el control dels mitjans catalans, de garantir la “transmissió d’una informació veraç, objectiva i equilibrada” qüestiona greument la professionalitat dels seus treballadors i pretén privar del dret a la informació als ciutadans de Catalunya. Aquests mitjans són la referència informativa de la societat catalana, tal com es veu reflectit en els lideratges d’audiència consecutius de TV3 i Catalunya Ràdio, als que respectem profundament. L’anunci de l’aplicació d’aquesta mesura és una amenaça a les llibertats i a la democràcia sense precedents i manifestem la nostra absoluta condemna.