Acord entre el Col·legi i Control per impulsar el sector.

Acord entre el Col·legi i la revista Control per impulsar el sector de la Comunicació Publicitària

La revista Control donarà cobertura a l’activitat del Col·legi i addicionalment ambdues entitats organitzaran Esmorzars Sectorials mensuals.

Barcelona, 22 d’octubre de 2018. – El Col·legi de Publicitaris i Relacions Públiques de Catalunya ha signat un acord de col·laboració amb la revista Control. L’acord busca l’impuls del sector de la comunicació publicitària a Catalunya mitjançant la cobertura i difusió de les activitats organitzades pel Col·legi, dins d’un marc de transformació de l’entitat que té com a gran objectiu tornar a posar Catalunya en el mapa del lideratge internacional del sector publicitari.

Addicionalment, ambdues entitats organitzaran uns Esmorzars Sectorials per aprofundir en temàtiques destacades del sector. Aquests esmorzars convidaran destacats professionals que permetran treure interessants conclusions per compartir amb la indústria publicitària. Sergi Nebot, director de Control a Barcelona, actuarà de moderador d’aquestes sessions i donarà cobertura dels punts destacats i principals conclusions d’aquestes trobades.

Antonio Traugott, director general del Col·legi, destaca la importància d’aquesta col·laboració “Volem tornar a Catalunya els aires de lideratge que va tenir fa dècades. Barcelona té un atractiu difícil de trobar al món, les empreses volen apostar per la ciutat, i  encara hi ha molt de talent. Des del Col·legi ens hem marcat com a objectiu despertar i engrescar el sector i en aquest sentit la col·laboració amb Control és un pas molt important per assolir aquesta meta”.