Alumnes de l’ESRP presenten les seves campanyes del Col·legi

Ahir, dia 15 de gener de 2015, els alumnes de l’Escola Superior de Relacions Públiques (estudiants de 4rt curs de publicitat i relacions públiques) van presentar els seus treballs de fi de grau a l’Aula Magna de la UPC.
Una jornada plena de creativitat, nervis i entrega.

Dos grups van elaborar les seves propostes de campanya per al Col·legi de Publicitaris i Relacions Públiques de Catalunya.

Com a representats del Col·legi van assistir a l’acte en Ton del Pozo, degà i en Jordi de Miquel, vicedegà de publicitat.

 DSC_0027

L’objectiu de la campanya per ambdós equips era aconseguir més col·legiats mitjançant la comunicació.

El grup SETTEL va presentar el seu projecte de campanya enfocat en  relacions públiques.
Un projecte que es centrava en com el Col·legi podia arribar a un públic molt concret, els universitaris, amb el plantejament de diferents accions que seguien la mateixa línea.

DSC_0004

Membres de SETTEL exposant. Alex Carcassona, Aleix Brias, Guillem Cañas i Arnau Ametlla.

Per altra banda, l’equip de VANISH&Co. va exposar als membres del Col·legi una campanya de publicitat. El seu eix creatiu es basava en el concepte de: Ja ets un dels nostres, creatiu. La seva proposta va destacar i sorprendre per la originalitat que desprenia.

DSC_0023
Presentació de VANISH&Co. Andrea Elvira, Rosa Arcas, Oscar Ribas i Bernat Montes.

Durant les dos presentacions es va respirar molta professionalitat. Tan SETTEL com VANISH&Co. van demostrar que són universitaris ben preparats per al que els hi espera quan d’aquí pocs mesos es graduïn.

Per últim, agrair als dos grups i a l’ESRP, l’esforç i la implicació que han invertit en aquests projectes.