Ametller Origen, Premi Impacte Comercial

Premi Impacte Comercial 2017: Ametller Origen 

Vídeo dels finalistes dels Premis Impacte 2017 de la categoria comercial.

Ametller Origen va ser escollit guanyador en la categoria comercial per la seva estratègia de marca, màrqueting relacional, comunicació i accions en el punt de venda. Aquesta marca d’alimentació global integra la producció agrícola, l’elaboració i la comercialització, amb l’objectiu de millorar l’alimentació i la salut de les persones.

La seva comunicació es basa a fer pedagogia sobre l’alimentació i la salut als clients. Des del punt de venda, on els productes estan organitzats segons la piràmide alimentària, fins a les visites als seus camps, tallers… Totes les seves accions comunicatives es planifiquen i executen pel seu propi departament de comunicació.

Combinant la seva estratègia de marca, la comunicació, les accions de relacions públiques i la seva publicitat, han aconseguit posicionar una marca desconeguda fa tan sols cinc anys i consolidar-la i dotar-la d’un significat, valors i d’una identitat pròpia.

Els altres finalistes de la categoria comercial van ser:

  • Audi, gràcies a la seva campanya La muñeca que eligió conducir per presentar el seu nou model Audi R8. Aquesta campanya destaca per la seva creativitat, producció i èxit de l’acció que reflexiona sobre els estereotips de gènere en les joguines. L’agència Proximity Barcelona està a rere d’aquesta potent campanya de comunicació.
  • Gas Natural, per “Cinergía”, que uneix cinema i eficiència energètica. Una proposta que va més enllà de la pura campanya de sensibilització. És una acció realitzada gràcies a un equip multidisciplinar i transmèdia capaç de crear una acció de storytelling sorprenent que captiva el públic i anticipa una nova manera de relacionar-se i connectar marques i persones. Arena Media i El Terrat són els responsables de tirar endavant les accions de Cinergía.

Pots veure el vídeo dels finalistes dels Premis Impacte 2017 de la categoria comercial aquí.