Barcelona International PR Meeting #6

Call of Papers: Developing Public Relations: Entertainment, ethics, innovation, teaching, and territories

Barcelona International PR Meeting #6
Dies 29 i 30 de Juny, 2016

Barcelona International PR acaba de comunicar el call for papers d’enviament d’abstracts per al Congrés Internacional de Relacions Públiques Barcelona PR Meeting #6.

Està organitzat per la Universitat Oberta de Catalunya (UOC), juntament amb la Universitat de Waikato (Nova Zelanda) i la Universitat Pompeu Fabra (UPF).

Per aquesta propera edició serà benvingut tot aquell contingut que tingui a veure amb el desenvolupament de les Relacions Públiques contemporànies entorn a les àrees d’entreteniment, ètica, innovació, territoris o ensenyament.

Per una banda, en relació a l’entreteniment, la organització et suggereix desenvolupar idees o pràctiques necessàries que puguin ser un avantatge competitiu per operar, o com les relacions públiques han servit com a eina d’entreteniment fent ús de diferents figures de la televisió o política, i que necessiten una actualització continua per tal d’adaptar-se al seu context.

En relació a l’ètica, et recomana que argumentis que han fet bé les RRPP i que poden fer de millor. També, reflexionar si existeixen noves perspectives o pràctiques que puguin ser importades a les relacions públiques.

En l’àrea de la innovació, descriure si hi ha hagut història en l’aplicació d’aquesta en les relacions públiques i argumentar possibles noves direccions. O bé, que poden aprendre o adaptar les RRPP en termes d’innovació procedents d’altres camps.

En ensenyament, que hi ha de nou offline i online i com s’hauria de compartir i avaluar. Com l’ensenyament en aquest sector podria ser millor i quines diferències significatives existeixen amb els mètodes d’altres països.

Respecte als territoris, avaluar com les relacions públiques han de sobreviure i actuar davant d’amenaces com ara els danys en la imatge d’una organització i com afecta en la seva reputació.  Com a les RRPP els hi agradaria ocupar territoris desconeguts o bé, els que estan ocupats per altres disciplines. També, com les RRPP haurien de fer front a les amenaces i gestionar les oportunitats que els hi ofereix el social media.

Consulteu:http://www.colpublirp.com/wp-content/uploads/2015/10/CFP_BCNmeetingPR2016.pdf
Estructura del abstract.

Teniu fins el 15 de febrer per enviar els vostres abstracts, i el 22 del mateix mes rebreu una notificació d’acceptació.
La llengua del congrés serà l’anglès i per tant, tots els abstracts i les presentacions hauran de ser en aquesta llengua.

Per a més informació, podeu consultar la web del congrés:
http://symposia.uoc.edu/prconference o escriure un e-mail a  prconference@uoc.edu

No et perdis aquesta oportunitat i participa!