Borsa de treball

El Col·legi de Publicitaris i Relacions Públiques de Catalunya disposa d’una Borsa de Treball especialitzada en l’àmbit de la comunicació on hi trobareu candidatures de persones titulades i expertes en publicitat i relacions públiques que responen als diferents perfils d’aquest àmbit.

A la borsa de treball poden accedir-hi: agències, gabinets de relacions públiques, centrals de mitjans, empreses, institucions públiques, entitats sense ànim de lucre,… en definitiva, totes aquelles organitzacions i institucions que requereixin d’un professional d’aquest àmbit. Aquest servei es porta a terme sense cap cost per part del sol·licitant del servei. El sistema on-line de la borsa de treball facilita i agilitza la circulació de currículums professionals entre candidats membres del Col·legi, i les organitzacions que els puguin necessitar per cobrir un lloc de treball.

Consulta les ofertes4 AQUI

 

Inserir demanda

Si ets col·legiat/da o afiliat/da envia el teu CV. El mantindrem actiu en la recerca de feina.

Nom (obligatori)

E-mail (obligatori)

Ciutat

Data de naixementHe llegit i accepto l' Avís Legal i la Politica de Privacitat

Inserir oferta

Si ets una empresa o institució i estàs buscant un perfil professional en l'àmbit de la comunicació, pots introduir l'oferta mitjançant aquest formulari. Una vegada validat ens posarem en contacte amb tu.

Dades de la empresa

Empresa (obligatori)

Sector

Contacte

Telèfon

El vostre email (obligatori)

Web

Dades del Lloc

Lloc de treball

Descripció

Experiència

Salari

Observacions

Dades Acadèmiques

Licenciatura

Universitat

Català

Castellà

Anglès

Francès

Alemany

Italià

Altres idiomes

Informàtica

Observacions