Campanya SÓC- Anunci en premsa

Aquesta campanya és un reclam a tots aquells que tenen experiència en el seu sector degut a una llarga trajectòria professional però no tenen una titulació universitària específica.

Quatre Col·legis oficials de Catalunya, el de Periodistes, Publicitaris i Relacions Públiques, Disseny Gràfic i el de l’Audiovisual s’han unit per posar a la seva disposició l’ocasió de col·legiar-se, i així poder ser reconegut per una institució que agrupa els professionals del  sector.

L’anunci ha estat present aquest mes d’octubre en premsa: L’Ara el 24, 27 i 29 d’octubre, a El Periódico el 27, a El Punt Avui el 23, 28 i 30, i a La Vanguardia el 23 d’octubre.

“Ets periodista, publicitari, relacions públiques, dissenyador gràfic o professional de l’audiovisual amb experiència però sense títol oficial. Ara et pots col·legiar i formar part del teu col·lectiu, acreditant-te com a professional i gaudint dels avantatges de la col·legiació. Fes-ho abans del 31 de desembre de 2015. No hi haurà una segona oportunitat. Ets o no ets?”