Casa Batlló, Premi Impacte Social

Premi Impacte Social: Casa Batlló, per Drac & Roses

Vídeo dels finalistes dels Premis Impacte 2017 de la categoria social.

El guardó de la categoria social va anar a la campanya “Drac & Roses” de la Casa Batlló realitzada en favor del Banc de Sang i Teixits. Una campanya de relacions públiques que uneix el Patrimoni cultural a una acció disruptiva que crea una sinergia entre la història arquitectònica i la donació de sang i a la solidaritat.

“Drac & Roses” és una campanya realitzada per Sant Jordi en la qual, per segon any consecutiu, es va vincular l’arquitectura de la Casa Batlló i la llegenda del drac amb una acció de donació de sang per al Banc de Sang i Teixits.

1.300 roses van cobrir la façana de la Casa Batlló i una pluja de pètals va inundar el patí interior. A peu de carrer, una unitat mòbil del Banc de Sang i Teixits, amb personal mèdic especialitzat, va atendre els donants.

Els professionals de la comunicació de Casa Batlló estan rere de les estratègies de màrqueting i les accions comunicatives que pretenien acostar-se al públic local.

Les altres campanyes classificades com a finalistes van ser:

  • “Catalunya Experience” de l’Agència Catalana de Turisme. Es tracta d’un projecte transmèdia que ha suposat un canvi en la comunicació i en la manera de gestionar-la, ja que es realitza amb la participació dels mateixos catalans, com a prescriptors, i dels visitants, que expliquen les seves experiències durant el seu viatge a Catalunya. Al darrera de Catalunya Experience hi ha un equip de professionals que gestionen la comunicació i el màrqueting.
  • TrailWalker d’Oxfam Intermon, un esdeveniment esportiu per recaptar donatius. Una acció que compta amb la implicació ciutadana per aconseguir els seus objectius. Oxfam Intermon elabora l’estratègia comunicativa de manera interna.