Càtedra sobre Comunicació i Marketing Infantil i Adolescent

El proper dijous 16 de febrer, a les 11:00h, al Campus de la Comunicació de la UPF es durà a terme la presentació a Barcelona de la Càtedra sobre Comunicació i Marketing Infantil i Adolescent.

És una iniciativa que sorgeix com a continuïtat a l’acord signat al 2013 entre la Facultat de Ciències de la Informació de la Universitat Complutense i l’agència The Modern Kids & Family, a partir del qual es va crear el Laboratori de Tendències Socials i de Consum de la Infància. La Càtedra ve a omplir un buit formatiu dels estudiants i dels professionals que, des dels àmbits institucionals públics així com des del món de les empreses, demanden formació específica dels àmbits de la infància i adolescència en consum, tendències, ciutadania, creativitat, digital i altres.

L’objectiu és ser un referent acadèmic internacional pel que fa a formació, divulgació i recerca als camps anteriorment referenciats i convertir-se en el punt de trobada de les últimes recerques sobre aquest tema per poder formar adolescents crítics com a ciutadans del futur.

A l’acte intervindrà la directora de la càtedra, Dra. Patricia Núñez, profesora titular de la Universidad Complutense de Madrid, Miguel González-Drán, director de l’agència The Modern Kids & Family, patrocinadors de la càtedra, i José Fernández -Cavia,  Director del Departament de Comunicació de la UPF.

Per a més informació, podeu consultar aquest enllaç.

invitacio´n CAtEDRA BARCELONA