El Col·legi celebra els 100 anys de la primera lliçó de publicitat impartida pel Dr. Pere Prat Gaballí.

Durant el curs 1915-1916 a la Cambra de Comerç, en el marc de les classes d’Ensenyament Mercantil, Pere Prat Gaballí va impartir la primera classe de Publicitat a Espanya.

Des d’aquell moment, i amb la publicació del llibre “La Publicitat Científica”, Pere Prat Gaballí és considerat el pare de la publicitat catalana i espanyola. Un home, que a part de la seva impressionant trajectòria professional, encara ara segueix sent una icona referent per als professionals i apassionats de la publicitat.

100 anys després d’aquella primera lliçó de publicitat, el Col·legi de Publicitaris i Relacions Públiques de Catalunya es complau a convidar-te a l’acte Cent! el proper dijous, 14 d’abril, a la Casa Llotja de Mar, per commemorar aquest centenari i conèixer de primera mà la visió de destacats professionals del sector que posaran a debat el passat, present i futur de la publicitat.

Sota el subtítol “D’on ve i cap a on va la publicitat?”, es pretén destacar els èxits publicitaris i la importància de la figura del creatiu al llarg d’aquest centenari, analitzar la realitat professional, vetllar perquè l’actualitat del sector estigui present en la docència a les universitats i aportar una mirada al present i futur de la publicitat.

Per aquest acte el Col·legi ha convidat a participar a:

  • Joaquin Lorenteun dels millors publicitaris del món, és el paradigma d’una vida puntera i trencadora en l’evolució de la creativitat i la comunicació.
  • Eva Snijders, amb més de 20 anys d’experiència en el sector de la comunicació i les relacions públiques, Snijders és internacionalment reconeguda com especialista en Storytelling.
  • Daniel Solana, un dels millors creatius publicitaris digitals i visionaris del nostre sector, és actualment president i fundador de DoubleYou.

I comptarem com a moderador amb:

  • Alex Marquina, un dels grans professionals, pioners i activistes de la comunicació digital i interactiva, és director comercial de New Business i mitjans digitals de TV3 i Catràdio a la CCMA.
Recorda! Dijous, 14 d’abril a les 18.30h al Saló Daurat de la Casa Llotja de Mar  (Pg. Isabel II, 1)

pasti_inscripcio

Places limitades


Amb la col·laboració de:

 CAMBRA     marcmarti    LOGO ROAD    VALKIRIA_LOGO_REDONDO  LogoSagardiBaixa