Descompte Màster d’ Internet Business a l’ISDI

Ara, el Col·legi disposa d’un descompte especial a l’ISDI per tots aquells col·legiats que estiguin pensant en fer el pas definitiu en la seva transformació digital.

El MIB (Master en Internet Business) de 450 hores de formació és una opció molt completa, amb la qual els professionals de la comunicació poden preparar el seu salt cap al món digital. A més, ISDI és l’escola de negoci digital líder a Espanya, dirigida per professionals d’internet com Fuencisla Clemares, Directora General de Google Espanya, Javier Rodríguez Zapatero, predecessor de Fuencisla a Google Espanya i actual President d’ISDI, Arnau Muñoz, Director General d’AirBnB, Noelia Fernández ex VP de Yahoo! i Ventura Barba, CEO de Sónar, entre d’altres. L’escola treballa amb grans empreses com Nestlé, Danone, Telefónica, Gas Natural, Grupo Godó, PUIG o El Gran Teatre del Liceu.

Els col·legiats disposaran d’una admissió prioritària per la qual, si fas la teva sol·licitut fins al 13 d’octubre, podràs beneficiar-te d’un 10% de la matrícula. Reserva la teva plaça abans que s’esgotin i assegura el teu futur professional amb ISDI!

Sol·licita el teu descompte del 10% enviant un email a jespin@colpublirp.com o trucant al 934 51 30 69.