#DinarsTendencia amb Elpidio José Silva

#DinarsTendencia amb Elpidio José Silva,
Magistrat excedent
Dimecres, 26 de novembre de 2014 a les 14.00 h. 

(Es prega puntualitat)

Restaurant El Principal
(Provença, 286-288)

En aquesta ocasió ens acompanyarà Elpidio José Silva, Magistrat-Jutge que va guanyar molta notorietat per la instrucció del Cas Blesa. Durant el dinar ens parlarà sobre la llibertat d’informació, la transparència i els mitjans de comunicació.

Elpidio José Silva
Nascut a Granada, es va llicenciar en Dret per la Universitat de Sevilla, va ser el número u de la seva promoció en l’especialitat de Dret Públic. Va obtenir el Premi Extraordinari de Llicenciatura i es va doctorar en Dret cum laude.

Amb una llarga experiència en la Magistratura de gairebé 30 anys, Silva ha estat Magistrat-Jutge d’instrucció a l’Audiència de Madrid, on va adquirir gran notorietat per la instrucció del Cas Blesa. Silva va decretar presó sense fiança per a Miguel Blesa, per la seva gestió en la compra del City National Bank de Florida.Actualment, és soci director de Elpidio Silva Advocats, president de la Red Europea contra la corrupción, magistrat excedent i advocat en exercici del IIustre Colegio de Abogados de Madrid.

És autor del llibre “La justicia desahuciada. España no es país para jueces” d’Editorial Planeta.

A més, és comentarista de temes judicials, jurídics, econòmics i d’actualitat social en diferents mitjans de comunicació.

Inscripcions 

Preu tiquet dinar: 30 euros
Per formalitzar la inscripció és necessari omplir el següent formulari

Activitat exclusiva per membres del Col·legi