#DinarsTendencia amb Jaume Roures

El passat dimecres, 10 de febrer  de 2016, al restaurant El Principal, vam tenir l’oportunitat de dinar amb Jaume Roures, soci fundador del grup Mediapro, que ens va parlar de les tendències actuals en el món de la TV.

Jaume Roures, va participar en la creació i desenvolupament de la Televisió de Catalunya (TV3), on va ser responsable durant vuit anys del Departament de producció de Notícies i d’Esports.

A més, va exercir com a responsable d’Operacions Especials de FORTA (Federació d’Organismes de Ràdio i Televisió Autonòmiques).

Forma part del grup que al 1994 va fundar Mediapro, grup present en els sectors de la producció de continguts audiovisuals.

Com a productor, destaca la seva participació en pel·lícules de temàtica social, col·laborant amb directors com Woody Allen, Oliver Stone, Isabel Coixet o Roman Polanski. 

Els #DinarsTendencia són una activitat organitzada pel Col·legi que ens dóna l’oportunitat de dinar amb una personalitat rellevant per escoltar de primera mà la seva visió sobre diferents temes de l’actualitat.