#DinarsTendència amb Quique Hernández

Dilluns, 26 de novembre, a les 14h.
(Es prega puntualitat)

Hotel Astòria
(Carrer París, 203)

boto-dinar

El pròxim dia 26 de novembre tindrem la oportunitat de menjar amb Quique Hernández, cap de marca i estratègia comercial de PepsiCo pel Sud-oest d’Europa, ens parlarà de com fer créixer marques locals i internacionals.

 

Quique Hernández

Executiu internacional sènior. Actualment és Cap de Marca i Estratègia Comercial de PepsiCo pel Sud-oest d’Europa. Responsable de definir i executar l’estratègia de creixement a curt i llarg termini per a Snacks, Begudes i Nutrició (Alvalle, Quaker) per a Espanya, Portugal i Itàlia.

Fins a finals de 2015 va ser director general del Sud-oest d’Europa de PepsiCo Foods. Responsable de la definició de l’estratègia de la cartera d’Aliments i del lliurament de resultats d’Iberia.

Fins a finals de 2008, Anchor Bottlers GM per a begudes PepsiCo a Europa. Responsable de la definició de l’estratègia empresarial i dels resultats consolidats de vuit mercats clau a Europa, inclosos Rússia, Polònia i Espanya.

Anterior rol com a director general de Frito Lay  a Portugal. Àmplia experiència comercial en rol de vendes i màrqueting en negocis de béns de consum tant a Espanya com a Europa des de 1988.

És Llicenciat en Ciències Empresarials i MBA per ESADE.

Pepsico és lider al mercat amb marques com: Matutano, Lay’s, Alvalle, Aquafina, Pepsi, Kas, Radical, Tropicana, Bitter Kas, Lipton Ice Tea, Gatorade, Tropicana, Sunbites, 7-up, Blue Tonic, entre d’altres.

 

Inscripcions

Preu tiquet dinar: Col·legiats 30 € / No col·legiats 40 €
Per formalitzar l’inscripció és necessari omplir el següent formulari i fer transferència bancària a: ES42-0081-0193-8100-0119-0020.
Places limitades. Rigorós ordre d’inscripció.

 

Sobre els #DinarsTendència

És l’activitat organitzada pel Col·legi que ens dóna l’oportunitat de dinar amb una personalitat rellevant per escoltar de primera mà la seva visió sobre diferents temes de l’actualitat.