#4. Influencers: mite o realitat

El Mirador Indiscret.
La comunicació i el màrqueting del futur sense embuts

#4. Influencers: Mite o realitat
Dijous, 27 d’abril de 2017 a les 09.00 h
Check-in d’assistents de 08.30 a 09.00 h.
L’acte finalitza a les 10.30 h.
Palau Robert (Pg. de Gràcia, 107. Barcelona)

Fes la teva inscripció en el següent enllaç

En aquest quart esmorzar, posarem la nostra mirada als influencers. Estudiarem el seu perfil, com treballen i cap a on s’orienten en el futur. Veurem com treballen les marques amb ells, quins són els perfils més demandats, quin és el marc legal, què funciona realment més enllà del mite, i quina és l’estratègia que utilitzen els anunciants a l’hora de planificar les seves campanyes.

La sessió, presentada i moderada per, Oscar Iniesta, membre de la Junta de Govern del Col·legi, comptarà amb Arantxa Pérez, Directora General d’Influgency; Jaume Rojo, Influencer i Amets Uriarte, Digital Acceleration Team Manager de Nestlé Espanya, i ens permetrà analitzar diferents accions i la figura de l’influencer des de tres punts de vista diferents: l’agència, l’influencer i l’anunciant.

Jaume Rojo (@rushsmith).
rush-smith

Va néixer a Barcelona i des de petit és un apassionat de les històries. Va estudiar publicitat i ha treballat com a director creatiu a diferents agències abans de dedicar-se completament a Youtube. Vol seguir explicant històries, compartint la seva i escrivint de noves.

Arantxa Perez (@normcoregirl).
arantxa

Directora General d’Influgency.
Advocada, experta en màrqueting digital avalada per Google i amb un Màster en Màrqueting Internacional, Autora del llibre, Blogger de éxito: monetiza tu blog y gana dinero de venda a Amazon i amb espais propis a la ràdio sobre moda i influencers. Col·laboradora habitual a TV com experta en xarxes socials. És professora a la Universitat ESIC.

Amets Uriarte (@amets_)

amets_uriarte_spain_dat3

Digital Acceleration Team Manager de Nestlé Espanya.
És la responsable d’un equip que té com a objectiu accelerar el momentum digital en la companyia, en 3 àrees de treball que van des del Listening, o l’escolta activa i anàlisi dels fans i usuaris dels actius digitals de la companyia; l’Engagement, amb un equip de 7 experts en Social Media, content digital i posicionament en Google i acabant per la capacitació digital i transformació cultural dels equips.
Va entrar en Nestlé en 2009 en Comunicació Corporativa; i ocupa el càrrec de Digital Acceleration Manager des del 2014. Anteriorment, fora de Nestlé, i sempre en l’àmbit de la comunicació, va treballar a Allianz i a l’agència de Relacions Públiques, Ulled Comunicació.