Festa d’Estiu 2018!

5a edició dels Premis Impacte
Festa d’Estiu 2018!

Dimarts 10 de juliol 2018.

Consulta: 
Vídeo-Resum Premis Impacte – Festa d’Estiu 2018
Imatges dels Premis Impacte – Festa d’Estiu 2018
Vídeo Finalistes Premi Impacte Comercial
Vídeo Finalistes Premi Impacte Social
Vídeo Finalistes Premi Impacte Innovació

El Col·legi de Publicitaris i Relacions Públiques va celebrar el dia 10 de juliol la Festa d’Estiu 2018, a l’Espai Pujades 350 de Barcelona.

La vetllada, que va començar a les 19.30 h, es va iniciar amb una actuació de bateria d’Alexandra Martin, co-presentadora de la gala junt amb Irene Ferrer.

La Festa va començar amb les paraules de benviguda de la degana del Col·legi, Rosa Romà.  A continuació L’Honorable Consellera  Elsa Artadique va presidir l’acte, va dirigir unes paraules als assistents. Després d’una agradable conversa entre Consellera i Degana, Rosa Romà, va procedir a explicar i concedir el títol de Membre d’Honor del Col·legi, que aquest any va ser per a Sergio Caballero, co-director del Festival Sónar.

En aquesta edició de la Festa, es va fer entrega del Premi Prat Gaballí, que premia la millor tesi doctoral en temes de comunicació. Aquest any la guardonada ha estat Iolanda Casalà, de la Universitat Ramon Llull, per la seva tesi “Comunicación de marca para vender”.

El plat fort de la vetllada, va venir després amb l’entrega dels Premis Impacte, en les seves tres categories. Un selecte jurat que va decidir els tres finalistes de cada categoria, i posteriorment, una votació popular decidiria els guanyadors.

Premi Impacte Social:
Enric Jové, de McCann Barcelona,  i Enric Nel·lo de Grey, van fer entrega del premi al Servei Català de Transit, guanyadors d’aquest any amb la campanya “Tots Tenim Família”.

Els altres finalistes, van ser “El apagón. Suma tu luz” de Fundació Abertis i “La gestió de comunicació de crisi durant els atemptats del 17A” per part dels Mossos i Protecció Civil.

Premi Impacte Innovació:
Aquest any va comptar amb dos finalistes: “Prestamo Expansión Chrome Extension” de Banc Sabadell i “Heart Beat Mupi” d’Aigua de Viladrau. Aquest segon, va recollir el premi de mans de Marc Elena, secretari del Col·legi  i Eduard Amiel, de Carat.
Premi Impacte Comercial:
L’Agència Catalana de Turisme i la seva brillant campanya “La ruta de l’Atzar” van pujar a l’escenari per rebre el premi que lliuraven Alba Roig i Alex Marquina.

Els altres finalistes que optaven al guardó eren: Seat pel seu gir en l’estratègia i compromís amb la marca Barcelona, i Audi, amb la campanya “La estrella nunca vista. El hombre invisible”.

El jurat dels premis Impacte 2018 el van configurar:

I també com a novetat, Amelia Rodríguez, de l’Escola Superior de Relacions Públiques, que representava la figura de l’estudiant en pràctiques.

A continuació vam celebrar la Festa d’Estiu 2018 on vam poder gaudir de diferents corners de degustació gastronòmica i còctels diversos en un espai decorat amb ambientació rústica i amb un caliu especial que va captivar als qui ens van acompanyar. Entre riures i converses vam passar la vetllada amenitzada per l’actuació en directe d’Empty Pockets.

Tot plegat, una nova edició de la nostra Festa, el punt de trobada amb els nostres membres i amb persones, empreses i institucions afins. Gràcies a tots per venir!

No podem oblidar la col·laboració dels nostres patrocinadors, gràcies als quals la 5a edició dels Premis Impacte i la Festa d’Estiu 2108 ha estat possible!

totslogos1cop