Guanyadors Premis Impacte 2015

La nit del 22 de juliol va tenir lloc una nova edició de la Festa de l’Estiu. Una festa que combina Reconeixements,  Premis i  bon ambient.

L’acte es va iniciar amb el reconeixement  a dos professionals del sector  atorgant-los la placa de Membres d’Honor del Col·legi.

Enguany  el  reconeixement ha estat pel Sr. Leopoldo Rodés. Van ser  els seus fills Sr. Fernando Rodés i Sr. Alfonso Rodés qui van rebre la placa de mans del degà del Col·legi, Sr. Ton del Pozo.

MembreHonor_SrRodes

Així mateix el Sr. Salvador Pedreño va ser reconegut per la seva trajectòria professional.  La Sra. M Lluïsa Voltes, que ha estat en l’equip de Pedreño durant molts anys, va rebre la placa de mans del vocal de la Junta de Govern, Sr. Xavier Dedeu.

MembreHonor_SrPedreno

A continuació es van atorgar els Premis Impacte, guardons que  tenen com a objectiu reconèixer aquelles accions de comunicació que més impacte i ressò han tingut en la societat catalana en el transcurs de l’any.

L’Ajuntament de Barcelona, per la seva campanya Barcelona Inspira ha obtingut el primer Premi per aconseguir visibilitzar un nou relat de ciutat i de marca. Un relat que ha fet que sigui reconeguda i considerada no solament per fer turisme, sinó també com a generadora i atractora de talent i noves inversions. La Sra. Rosa Romà, directora Pla Gobal de Comunicació, va recollir el Premi que li va lliurar el degà del Col·legi, Sr. Ton del Pozo.

1rPremi_AjuntamentBarcelona

El segon premi ha estat per Casa Tarradellas i per la seva campanya “Momentos Pizza Casa Tarradellas” per la seva capacitat d’arribar al cor dels seus públics per mitjà d’una efectiva campanya integrada que combina família, amics i diversió. El guardó el va recollir la Sra. MªDolors Roca, directora comercial i de màrqueting  de mans de la vicedegana de relacions públiques del Col·legi, Sra. Carolina López Nicolau.

2nPremi_CasaTarradellas

En tercer lloc el Col·legi ha reconegut Banc dels Aliments per la campanya “El gran recapte”. Una campanya de recollida d’aliments per aconseguir que les persones més necessitades rebin ajuda alimentària. Va ser el seu President, Sr.  Eduardo Arruga qui va rebre el guardó lliurat pel Sr. Jordi de Miquel, vicedegà de publicitat del Col·legi.

3rPremi_BancAliments

L’acte va concloure amb les paraules del  Secretari de Comunicació de la Generalitat de Catalunya, Sr. Josep Martí.

Finalment, a la terrassa de l’Antiga Fàbrica Estrella Damm va tenir lloc la part més lúdica, en la que els assistents van poder  degustar el que els col·laboradors de la Festa van oferir als assistents.  Així entre tapa i tapa i copa i copa, entre música, somriures i complicitat  va arribar el moment dels sortejos de diferents lots de productes als que els participants podien optar.

Fes click AQUÍ per veure totes les fotografies de la festa 

 

 
Vídeo de l’acte de lliurament de Membres d’Honor del Col·legi i dels Premis Impacte