Premi Impacte Innovació

Heart Beat Mupi de Nestlé Aigua de Viladrau,guanya el Premi Impacti Innovació 2018

Vídeo dels finalistes dels Premis Impacte 2018 de la categoria innovació.

Nestlé Espanya Aigua de Viladrau va guanyar en la categoria d’innovació gràcies al desenvolupament de la seva campanya Heart Beat Mupi, un  MUPI interactiu, centre de totes les mirades durant la marató que va organitzar Zurich a Barcelona

Reinventant els clàssics MUPIs, la marca va voler donar a conèixer el seu packaging de producte (una ampolla flexible i adaptada per fer esport) dins del context de la famosa marató. Per a això, es va utilitzar un MUPI intel·ligent capaç de detectar les pulsacions de la gent que participava a la marató.

D’aquesta manera, si la persona superava el nombre de 120 pulsacions per minut, sortia del suport una ampolla d’Aigua de Viladrau adaptada per a corredors i esportistes, perquè tots els participants de la marató poguessin hidratar-se durant la carrera.

Aquesta acció va generar molta expectativa davant tots els corredors que s’acostaven a aconseguir aigua del MUPI, atraient també la mirada dels més curiosos. Així va ser com la marca, reinventant un clàssic, va aconseguir guanyar-se la simpatia de tots els corredors de la Zurich Marató, i també a aconseguir el Premi Cactus 2018 en Millor Campanya de Comunicació.

Així doncs, aquest MUPI interactiu és un exemple de com els professionals experts en màrqueting, comunicació i publicitat, tenen encara molt que aportar en el sector del màrqueting exterior i de guerrilla.

TiempoBBDO ha estat l’encarregada de construir aquesta campanya que punts curiosos va atreure en la Zurich Marató de la CiutatComdal

L’altre finalista va ser Banc Sabadell, amb el seu Préstec Expansió Chrome Extension, una extensió de Google Chrome que funcionava com a simulador de càlcul de préstecs online.

viladrau-mupi-1014x487