Jornada Internacional: D’on diries que sóc?

D’on diries que sóc? D’on som en realitat? Amb quin lloc del món ens associa la publicitat? Són preguntes que conviden a conversar sobre les bones pràctiques inclusives a partir dels resultats de la recerca de Publicitat audiovisual i diversitat sociocultural a Catalunya.

El proper dimarts 3 de maig, a l’Aula Magna de la Facultat de Ciències de la Comunicació de la UAB (Edifici I, carrer de les Vinyes), es celebra la jornada internacional sobre la diversitat sociocultural en la publicitat audiovisual, organitzada per la Mesa per la Diversitat en l’Audiovisual, la Universitat Autónoma de Barcelona i Migracom.

L’estudi s’ha dut a terme des de la Mesa per a la Diversitat en l’Audiovisual del Consell de l’Audiovisual de Catalunya i ha estat dirigit per Nicolás Lorite García en col·laboració amb un equip interdisciplinari i interuniversitari integrat per Beatriu Guarro, Raúl Martínez, Salwa Elgharbi i Enric Prats.

Els resultats obtinguts permeten formular propostes d’acord amb la realitat sociocultural. Per això està previst que participin en aquesta jornada responsables d’organismes públics i privats clau per a la normalització de les bones pràctiques inclusives.

Per a consultar el programa de la jornada i altre informació d’interès fes click aquí.

En cas que vulguis inscriure’t, contacta amb:

  • E-mail: mesadiversitat.cac@gencat.cat
  • Telèfon: (+34) 935 575 098
FINAL FOTO JORNADA