Jornada Subject Creativity

Subject Creativity

El passat dijous dia 8 de març, va tenir lloc la primera jornada del Subject 2018 sota el nom Creativity. La sessió es va dur a terme al CaixaForum de Barcelona de 9 a 14 hores.

Valentí Ferràs, director del CaixaForum, va inaugurar la sessió. Tot seguit, Òscar Iniesta, vicedegà del Col·legi va donar la benvinguda als assistents i va donar pas al moderador i primer ponent.

Joan Boluda, especialitzat en màrqueting online, va iniciar les ponències parlant sobre la importància de la persistència i de no parlar de fracassos, sinó d’intents. També va exposar diversos exemples de negocis exitosos i del recorregut anterior d’aquests.

Pau García, dissenyador de Domestic Data Streamers, va fer la segona ponència parlant-nos de la importància de les xifres i les dades però també de com aquestes ens allunyen de les emocions. Va mostrar un seguit d’exemples de projectes reals en col·laboració amb el CCB o amb UNICEF, entre d’altres.

Verònica Fuerte, dissenyadora i fundadora de Hey studio, va continuar la sessió destacant la importància de desfer i analitzar les etapes del procés creatiu per arribar a la idea definitiva. Va mostrar diversos treballs realitzats per l’Ajuntament de Barcelona i festivals independents, entre d’altres.

La penúltima ponent va ser Noelia Morales, qui després de superar un càncer de mama va fundar Anna Bonny, una marca de llenceria per a dones amb mastectomia. També va destacar la importància de trobar la bellesa en la rebel·lia i en la singularitat.

Per últim, Martin Verástegui i Erques Torres d’Snoop Barcelona, van ressaltar la importància de tenir inquietud i de crear sinergies entre els diferents perfils professionals.

Sara Magallón, directora de l’Escola Superior de Relacions Públiques, va concloure la jornada amb un discurs d’agraïment.