La influència de l’opinió pública sobre la comunicació corporativa

Després de les dues primeres taules rodones, l’ACCIEP torna el pròxim dimecres 22 de febrer amb un nou acte del seu seminari “125 anys de les Relacions Públiques modernes. Edward Bernays (1891-2016)” a la Sala Cotxeres del Palau Robert (Passeig de Gràcia, 107 · Barcelona)

Aquesta nova conferència tractarà sobre “La influència de l’opinió pública sobre la comunicació corporativa”. S’iniciarà a les 17 h amb la benvinguda i la presentació que aniran a càrrec del secretari de Comunicació del Govern de la Generalitat, Miquel Gamisans, i Agustí de Uribe-Salazar, president de l’Associació Catalana de Comunicació, Investigació i Estratègia Polítiques.

Posteriorment, Jaume Pla, comunicador, actor i empresari obrirà el debat amb la ponència “L’art de comunicar”. A partir de les 17:30 i fins les 19:00 hi ha les presentacions i debat sobre la influència de l’opinió pública sobre el màrqueting, la comunicació corporativa… Hi participaran:

Kathy Matilla, professora de Relacions Públiques a la Facultat de Comunicació Blanquerna (URL).

Rosa M. Anguita, directora de Comunicació Corporativa i Relacions institucionals de Caprabo.

Rosa Romà, degana del Col·legi de Publicitaris i Relacions Públiques de Catalunya i Directora de Comunicació i Màrqueting de l’Hospital Vall d’Hebron.

Philipp Fürst, professor associat a la UAB i a la Universitat Abat Oliba.

El debat estarà moderat pel president de l’Associació Empresarial de Publicitat i de FUNDECO, José Ángel Abancéns.
Aforament limitat. Cal confirmar assistència a: acciep@acciep.cat / 605988656 (Javier Paredes) o a través del següent formulari.